Rămâi conectat

Sport

În etapa interjudeţeană la juniori A1, Bihorul Beiuş – Şurianu Sebeş | Echipa din „Arini”, împotriva vicecampioanei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionut Grozav Surianu Sebes Şurianu Sebeş, echipa campioană a juniorilor A1 din Alba va juca în etapa interjudeţeană a competiţiei juvenile o dublă cu Bihorul Beiuş (Bihor), vicecampioana ediţiei trecute. Primul meci va avea loc jos, 9 iunie, de la ora 17.30, la Beiuş, iar returul, sâmbătă, 11 iunie, la aceeaşi oră, la Sebeş.

Bihorul Beiuş a reuşit 26 de victorii din tot atâtea meciuri în competiţia juniorilor A1, cu maximum de puncte şi un  golaveraj incredibil, 217-9!

Sub comanda antrenorului Ionuţ Grozav se regăsesc fotbalişti precum D. Pop, Fulea, Ad. Lăcătuş şi Cl. Marcu, cu toţii aflaţi în circuitul formaţiei de seniori, Şurianu Sebeş, clasată pe locul secund în Liga a IV-a. „Nu putem spune că am avut parte de o tragere la sorţi favorabilă, întrucât jucăm împotriva vicecampioanei din 2015, în plus există şi problema distanţei pe care trebuie să o parcurgem. Şansele la calificare sunt împărţite, dar este un moment în care trebuie să ne testăm potenţialul împotriva unor formaţii puternice, din alte zone, să vedem exact unde suntem din punct de vedere fotbalistic„, a declarat Daniel Popa, preşedintele Şurianului Sebeş.

Anul trecut, CS Ocna Mureş a reuşit să depăşească această etapă şi să acceadă la etapa de zonă de la Beiuş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea