În duelul Unirilor, la Dej, “alb-negrii”, obligați să depășească criza!

Paul Voicu - Primar 2020

Unirea Alba Iulia are mâine, de la ora 14.00, a doua deplasare consecutivă în Seria a 5-a, duelul “Unirilor”, de la Dej reprezentând un joc extrem de important pentru formația din Cetatea Marii Uniri, ajunsă pe loc retrogradabil (poziția a 13-a, cu 12 puncte).

“Alb-negrii” au alunecat periculos pe tobogan, cu trei înfrângeri succesive (ultima, 1-4 cu “virușii verzi” – cea mai drastică din această stagiune) și o singură victorie în anterioarele 9 întâlniri (doar 6 puncte adjudecate). Un șir al dezamăgirilor pentru echipa albaiuliană, ce a decepționat în acest răstimp, intrând implicit în hora retrogradării după aceste rezultate negative.

ELIT

Dejenii s-au despărțit în această săptămână, în mod surprinzător, de antrenorul Gheorghe Barbu, echipa urmând să fie condusă în aceste două runde de Ionuț Bal – secund și Adrian Bal – delegat, amfitrionii situându-se pe poziția a 10-a, cu 17 puncte, după două rezultate pozitive (1-1 la Turda și 4-2 cu Sănătatea Cluj).

Suntem datori în privința rezultatelor înregistrate. Este clar că nu suntem mulțumiți de parcursul de până în prezent și trebuie, în primul rând, să adunăm puncte, pentru a ne reabilita”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce are întregul lot la dispoziție.

Mihail David - 2020

Este clar că albaulienii sunt obligați să nu rateze și acest examen, asta pentru a nu se afunda și mai mult în zona nisipurilor mișcătoare, un rezultat pozitiv fiind obligatoriu pentru a se depăși criza și a se îndepărta presiunea. Unirea Alba Iulia este cea mai modestă formația a Seriei a 5-a pe terenuri străine, având un singur punct din 7 întâlniri (o remiză, 2-2, în fieful primei clasate, Fotbal Comuna Recea), de partea cealaltă fiind o formație cu 4 victorii la rând în fața propriilor suporteri, de care se va despărți cu acest prilej.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...