Rămâi conectat

Sport

În duelul Unirilor, la Dej, “alb-negrii”, obligați să depășească criza!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia are mâine, de la ora 14.00, a doua deplasare consecutivă în Seria a 5-a, duelul “Unirilor”, de la Dej reprezentând un joc extrem de important pentru formația din Cetatea Marii Uniri, ajunsă pe loc retrogradabil (poziția a 13-a, cu 12 puncte).

“Alb-negrii” au alunecat periculos pe tobogan, cu trei înfrângeri succesive (ultima, 1-4 cu “virușii verzi” – cea mai drastică din această stagiune) și o singură victorie în anterioarele 9 întâlniri (doar 6 puncte adjudecate). Un șir al dezamăgirilor pentru echipa albaiuliană, ce a decepționat în acest răstimp, intrând implicit în hora retrogradării după aceste rezultate negative.

Dejenii s-au despărțit în această săptămână, în mod surprinzător, de antrenorul Gheorghe Barbu, echipa urmând să fie condusă în aceste două runde de Ionuț Bal – secund și Adrian Bal – delegat, amfitrionii situându-se pe poziția a 10-a, cu 17 puncte, după două rezultate pozitive (1-1 la Turda și 4-2 cu Sănătatea Cluj).

Suntem datori în privința rezultatelor înregistrate. Este clar că nu suntem mulțumiți de parcursul de până în prezent și trebuie, în primul rând, să adunăm puncte, pentru a ne reabilita”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce are întregul lot la dispoziție.

Este clar că albaulienii sunt obligați să nu rateze și acest examen, asta pentru a nu se afunda și mai mult în zona nisipurilor mișcătoare, un rezultat pozitiv fiind obligatoriu pentru a se depăși criza și a se îndepărta presiunea. Unirea Alba Iulia este cea mai modestă formația a Seriei a 5-a pe terenuri străine, având un singur punct din 7 întâlniri (o remiză, 2-2, în fieful primei clasate, Fotbal Comuna Recea), de partea cealaltă fiind o formație cu 4 victorii la rând în fața propriilor suporteri, de care se va despărți cu acest prilej.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea