Rămâi conectat

Sport

În devans în Liga a IV-a, Rapid CFR Teiuş – Energia Săsciori 0-3 (0-1) | Săsciorenii au câștigat bătălia pentru supravieţuire

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima etapă a etapei a 23-a a Ligii a IV-a, într-o partidă cu implicaţii deosebite în lupta pentru evadarea din subsol, Rapid Teiuş – Energia Săsciori 0-3 (0-1), cu această victorie practic formația de pe Valea Sebeșului salvându-se de la retrogradare!

Deși au deplasat lângă „Gară” numai 13 jucători, vizitatorii și-au atins scopul și au luat trei puncte imense, grație golurilor marcate de D. Cioroga (31), G. Avram (80) și Nazarie (90+1), succesul concludent conturându-se în final.

Prin această victorie împotriva unei contracandidate, săsciorenii și-au luat practic biletele pentru încă o ediție petrecută în al 4-lea eșalon, distanțându-se la 5 puncte de Rapid Teiuș. Cele două echipe sunt vecine de ierarhie şi încearcă să evite poziţia a 12-a, retrogradabilă. În tur, la Săsciori, teiuşenii s-au impus cu scorul de 1-0.

Teiuşenii veneau după 4 înfrângeri consecutive şi o serie neagră ce cuprindea numai un punct în ultimele 7 partide.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea