Rămâi conectat

Actualitate

În curând, Google Maps îi va ajuta pe şoferii uituci să îşi amintească unde au parcat!

Ziarul Unirea

Publicat

în

În curând, Google Maps îi va ajuta pe şoferii uituci să îşi amintească unde au parcat! Google Maps va oferi în curând posibilitatea salvării coordonatelor geografice ale locurilor în care sunt parcate mașinile.

Maps pare să fie la acest moment aplicația preferată a celor de la Google, aceasta beneficiind în ultimele luni de numeroase îmbunătățiri, o atenție de care nu toate aplicațiile Google se bucură. Inginerii companiei lucrează în continuare la diverse facilități prin care să crească funcționalitatea aplicației, iar cea mai nouă pare a viza parcările.

Această funcție permite utilizatorilor să salveze în Google Maps locul în care au parcat. Opțiunea este deosebit de utilă pentru parcările foarte mari, cu mai multe nivele și sectoare, în care se întâmplă destul de frecvent ca proprietarul să piardă timp în căutarea mașinii.

Pentru a folosi această opțiune, utilizatorul trebuie să apese punctul albastru din Google Maps, cel care indică locul în care se află. Se va deschide un meniu care permite, printre altele, salvarea locului în care a fost parcată mașina.

Alături de coordonatele geografice, utilizatorul poate salva imagini și informații în format text, pentru a-și localiza cât mai repede și mai ușor mașina parcată.

Acest gen de facilitate, pe care și Apple Maps o oferă încă de anul trecut, va fi mai dificil de folosit în cazul parcărilor subterane, cum este cazul hypermarket-urilor și mall-urilor. Asta din cauza semnalului slab sau inexistent în astfel de locuri.

Deocamdată, funcția de salvare a locului în care s-a parcat este testată în versiunea beta de Google Maps. Cel mai probabil, aceasta va deveni disponibilă pe scară largă în lunile următoare.

Sursa: profit.ro

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea