Rămâi conectat

Sport

În Cetatea Marii Uniri, în luna mai, competiție inedită de fotbal feminin destinată elevelor de gimnaziu și liceu

Dan HENEGAR

Publicat

în

O competiție inedită de fotbal feminin se va desfășura în cursul lunii viitoare în Cetatea Marii Uniri. CS Municipal Unirea Alba Iulia, în colaborare cu Student Sport Alba Iulia, va organiza Cupa Liceelor și Cupa Gimnaziilor.

Toate școlile din județul Alba sunt invitate la această întrecere atractivă, în care jucătoarele pot concura alături de profesoare și educatoare, pe două categorii de vârstă: clasele V-VIII și clasele IX-XII. Toate participantele vor fi premiate cu echipament sportiv, materialE sportive, dar vor fi și alte surprize.

Termenul de înscriere este data de 1 mai și în funcție de numărul echipelor se va stabili și formatul turneului, dar și data când se va disputa. Jocurile vor avea loc pe Stadionul “Cetate”, în sistem 5+1, cu două reprize a câte 20 de minute.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0751/ 486406 (prof. Cătălin Costea), partenerii competiției fiind Municipiul Alba Iulia, Asociația Județeană de Fotbal Alba, Acerbis Sport România și Ziarul “Unirea” (partener media).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea