Rămâi conectat

Sport

În aşteptarea clarificării chestiunii cu Liga a 2-a, AFC Unirea 1924 Alba Iulia asaltată cu oferte pentru juniori!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Federaţia Română de Fotbal a luat decizia ca 20 iulie să fie data limită pentru înscrierea echipelor în campionatele 2015/ 2016 ale Ligii a 2-a şi Ligii a 3-a. Acesta şi „deadline”-ul pentru AFC UnireMihai Dascalescu Unirea Alba Iulia 2a 1924 Alba Iulia, grupare ce aşteaptă „OK”-ul FRF pentru a reveni în circuitul fotbalistic.

Chiar dacă mai degrabă pare plauzibilă participarea în Liga a IV-a, unde noua echipă din Cetatea Marii Uniri a reuşit promovarea, momentan sunt multe semne de întrebare în privinţa viitorului „alb-negrilor”, inclusiv în chestiunea legată de numele antrenorului (unele sunt soluţiile pentru Liga a 2-a, altele pentru Liga a IV-a).
Pe de altă parte însă, clubul albaiulian este asaltat în această perioadă cu oferte de divizionarele terţe din judeţ, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos şi Performanţa Ighiu, dornice să se alimenteze din pepiniera uniristă cu jucători talentaţi în perspectiva asigurărilor necesarului de fotbalişti Under 19 (născuţi în anii 1996 şi 1997), condiţie obligatorie în stagiunea viitoare a Ligii a 3-a. „Sunt foarte multe discuţii în aceste zile, dar deocamdată nu am dat curs niciunei propuneri. Trebuie să aşteptăm să vedem unde vom juca”, a spus Mihai Dăscălescu, oficialul echipei AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

*14 jucători „blocaţi”

Gruparea de pe „Cetate” are o listă de 14 jucători consideraţi indispensabili, fotbalişti care nu vor fi cedaţi în următorul campionat, indiferent de nivelul competiţional la care se va activa. Este vorba de Căt. Suciu, Culda, Iacşa, Rodean, Lăsconi, Matei, A. Ianc, Schiau, Joldeş, Ioani, N. Rus, Davidaş, Boancă şi Ad. David, majoritatea juniori, aceştia fiind blocaţi în privinţa plecărilor. „Vorbim despre osatura echipei pentru stagiunea viitoare, nucleu pe care ne bazăm, fotbalişti în care ne punem mari speranţe. Dacă vom evolua în Liga a 4-a, vom aveam obiectiv promovarea în eşalonul superior”, a mai menţionat Mihai Dăscălescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! Sărbătoare la Galtiu, trofeu adjudecat după 8 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a cucerit pentru a doua oară în istorie Cupa României, la 8 ani distanță de la primul trofeu, după un ultim act disproporționat Sărbătoare pentru gruparea de suflet a familiei Hulea, sântimbrenii câștigând de justețe finala, după un meci controlat cu autoritate. Trupa din Galtiu s-a impus fără emoții în finala de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea