Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În “Alba Blaj” Arena, de mâine, eveniment sportiv de gală, turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu Volei Alba Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eveniment sportiv de gală în “Alba Blaj” Arena, unde timp de 3 zile, începând de mâine, se dispută turul doi preliminar al Ligii Campionilor, organizat de campioana României, CSM Volei Alba Blaj.

Alături de “mândria Albei”, la competiția europeană de top participă campioanele din Cehia, Belgia (fosta echipă a libero-ului Britt Rampelberg) și Croația, venite din grupele preliminare de la Brno și respectiv Zagreb, care se vor înfrunta pentru primele două poziții care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Volei Alba Blaj a bifat un start perfect a stagiunii, adjudecându-și Supercupa României, în evenimentul de inaugurarea a Sălii Polivalente, și adunând 6 victorii consecutive, în 3 competiții diferite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acest debut excelent înseamnă foarte mult o echipă tânără ca a noastră. Avem un avantaj prin faptul că evoluăm acasă, contează foarte mult. Statutul de favoriți trebuie să-l demonstrăm în teren, consider că toate participantele au șanse egale”, a spus antrenorul Stevan Ljubičic.

Ne bucură că am câștigat toate întâlnirile susținute. Se vede progres în evoluțiile noastre, chiar dacă sunt momente în care se simte lipsa de experiență. Suntem entuziasmate că jucăm acasă, la noi în sală și vom avea parte de susținerea fanilor”, a adăugat Nneka Onyejekwe, căpitanul echipei gazdă.

Pentru a ajunge pentru a 7-a oară în grupele Ligii Campionilor, nivel la care a revenit anul trecut, după 3 ani, formația blăjeană trebuie să depășească și al doilea turneu preliminar.

Biletele s-au pus în vânzare începând de sâmbătă, casele de bilete fiind deschise marți, miercuri și joi, începând cu ora 13.00. Sunt bilete tip abonament la prețul de 30 de lei (valabil la toate zilele), bilete de o zi la prețul de 15 lei și bilete la tribuna oficială la prețul de 100 lei/zi. Meciurile se vor desfășura de la ora 16.00 și de la ora 19.00, campioana României urmând să evolueze, în fiecare zi în a doua confruntare

Program: *marți, 24 octombrie, ora 16.00: Asterix Avo Beveren – Mladost Zagreb, ora 19.00: Volei Alba Blaj – Kralovo Pole Brno; *miercuri, 25 octombrie, ora 16.00: Asterix Avo Beveren – Kralovo Pole Brno; ora 19.00: Mladost Zagreb – Volei Alba Blaj; *joi, 26 octombrie, ora 16.00: Kralovo Pole Brno – Mladost Zagreb, ora 19.00: Volei Alba Blaj – Asterix Avo Beveren. În cazul depășirii și a acestui turneu, Volei Alba Blaj va juca fie în Grupa D (Carraro Imoco Conegliano, Developres Rzeszow sau Allianz MTV Stuttgart) – dacă va termina prima, fie în grupa E (LSK Commercecon Lodz, Volero Le Cannet și SC Prometey Dnipro) – dacă se va clasa pe locul secund, primul meci fiind în deplasare, în 7 noiembrie, în ambele situații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea