Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În al doilea meci la zona juniorilor A1: CS Ocna Mureș – Barcău Nușfalău 3-1 (0-1) *Revanșa echipei lui Radu Coroiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În al doilea meci din cadrul zonei juniorilor A1 de la Beiuș, CS Ocna Mureș a întâlnit reprezentanta județului Sălaj, Barcău Nușfalău, în fața căreia s-a impus cu scorul de 3-1 (0-1). CS Ocna Mures juniori A1 fotbal 1

Ocnamureșenii au fost conduși cu 1-0 la pauză, după un prim mitan în care nu s-au regăsit, dar Radu Coroiu s-a dovedit inspirat.

Rezerva Iosza a egalat în minutul 58, iar 5 minute mai târziu Cociș a adus avantajul în tabăra grupării din Alba. Ultima reușită a întâlnirii a fost și cea mai spectaculoasă, fiind marcată în minutul 90 de Darius Popa, cu un șut de senzație de la 25 de metri, după o serie de driblinguri!

*Gol de senzație D. Popa

Și dacă în primul joc al turneului, cel cu Bihorul Beiuș, CS Ocna Mureș a condus cu 1-0 și apoi a pierdut cu 1-4, acum elevii lui Radu Coroiu au scris istoria în sens invers și s-au revanșat pentru eșecul din meciul inaugural.

Campioana județului Alba a mizat pe formula: Bordean – D. Goga, Vasinc, Spînu, Vintilă (Brie), Palko (Iosza), D. Popa, Lepșa, Dandoș, A. Mureșan , I. Cociș (Crișan); rezerve  Mirea,  Mihaly, Cr. Stoica, S. Marton.

*Victorie dedicată președintelui

Dedicăm acest succes președintelui Marius Stâncel, îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noidar și locuitorilor orașului Ocna Mureș, care se bucură pentru rezultatele noastre. După pauză am făcut anumite modificări, am jucat ofensiv și puteam câștiga mult mai detașat. Suntem fericiți că am mai învins o campioană„, a spus antrenorul Radu Coroiu.

În prima repriză nu ne-am regăsit, am evoluat modest, dar la reluare jocul s-a schimbat substanțial, în bine și am întors rezultatul„, a menționat președintele Marius Stâncel.

În celălalt meci al zilei: Bihorul Beiuș – Victoria Carei 4-0, clasamentul fiind 1. Bihorul Beiuș 6 p, 2-3. Barcău Nușfalău și CS Ocna Mureș – câte 3 puncte, 4. Victoria Carei 0.

 

Programul ocnamureşenilor este următorul: *vineri, 19 iunie, cu Bihorul Beiuş 1-4 (1-2);

*sâmbătă, 20 iunie, cu Barcău Nuşfalău 3-1 (0-1);

*duminică, 21 iunie, cu Victoria Carei (ora 17.00).

CS Ocna Mureş, campioana judeţului Alba la juniori A1 a eliminat Unirea Floreşti (6-0 şi 0-0) şi s-a calificat în etapa superioară a competiţiei organizate de FRF, fiind repartizată în zona de la Beiuş, alături de Bihorul Beiuş, Barcău Nuşfalău (Sălaj) şi Victoria 2008 Carei (Satu Mare), echipă inclusă ulterior în Zona 4.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea