Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În a doua rundă a DNS, CSU Alba Iulia a pierdut, cu Știința Petroșani, scor 8-40

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa a doua a Diviziei Naționale de Seniori (al doilea eșalon valoric al rugbyului autohton) CSU Alba Iulia, revenită în competiții după un an de pauză, a oferit o replică viguroasă Științei Petroșani. Meciul a fost cîștigat de gruparea din Valea Jiului cu scorul de 40-8 (19-8), rezultatul fiind cel mai strâns din istoria confruntărilor dintre cele două grupări.

Știința Petroșani a învins echipa albaiuliană în intâlnirile precedente cu 63-8, 66-3 în 2021 și 76-12 în 2022. Antrenată de selecționerul nationalei Moldovei de rugby, Veaceslav Titică, ajutat de Oleg Istratii, formația albaiuliană are în componență mai mulți jucători de peste Prut.

Punctele confruntării pentru studenți au fost realizate de Florin Mureșan Coge (eseu) și Igor Gavriliuc (lovitură de pedeapsă).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Istoricul Marius Rotar, coordonatorul echipei CSU Alba Iulia, a declarat după meci: Sunt speranțe să avem un sezon mai bun decât cele anterioare. Echipa va avea prestații tot mai solide”.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de domnul Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, la meciul de pe stadionul ” Nicolae Romcea” din Oarda asistând în jur de 140 de spectatori. În următoare etapă CSU Alba Iulia va întâlni în deplasare RC Bârlad, sâmbătă, 20 aprilie. În prima rundă a fost Politehnica Iași – CSU Alba Iulia 76-5.

Informații: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea