Rămâi conectat

Ştirea zilei

În 5 august, Rowmania revine la Alba Iulia: Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit. PROGRAMUL competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 5 august, Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al cincelea an consecutiv la Alba Iulia. Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri!

Amatorii de vâslit sunt rugați să transmită confirmarea de participare până pe 3 august, la adresa de e-mail [email protected]. Înscrierile se pot face și la fața locului, în ziua concursului. Accesul este gratuit.

Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 28 august, la Tulcea, cheltuielile de transport și cazare pentru echipa câștigătoare fiind acoperite de către organizatori.

Program:

Sâmbătă, 05 august – zona Podului peste Mureș

09:30 – 11:00 Înscrierea participanților (echipe)

10:00 – 11:45    Demonstrație de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin și CS Unlimited, sesiuni de antrenament

11:45 – 12:00    Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 13:45    Desfășurarea concursului de canotcă 10+1
(pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30    Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă Prețurile apartamentelor în marile orașe sunt extrem de ridicate, chiar și în cazul locuințelor de la periferie, însă în unele locuri din România există garsoniere la prețuri decente. Un loc în care poți plăti, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea