Rămâi conectat

Politică Administrație

În 29 mai 2014 – ședință la Consiliul Județean Alba. VEZI ordinea de zi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

consiliul-judetean-albaÎn data de 29 mai 2014 Consiliul Județean Alba este convocat pentru ședința lunară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Pe ordinea de zi se află 14 proiecte de hotărâre, după cum urmează:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei “Plan de amenajare a teritoriului zonal Valea Mureşului – Judeţul Alba”.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a “Concursului de arhitectură – AMENAJARE CAMPING”.
3. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.
5. Proiect de hotărâre privind modificarea Articolului 1 din Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 92 din 16.04.2014.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei judeţene în domeniul asistenţei sociale şi al protecţiei copilului, judeţul Alba, 2014-2020.
7. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba asupra bunului-spaţiu “Sala de şedinţe”, în suprafaţa utilă de 171,60 mp, situat la parterul imobilului, municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publică a judeţului Alba.
8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 98/2010 privind aprobarea închirierii a două bunuri-spaţii în suprafaţă utilă totală de 29 mp situate la subsolul imobilului din municipiul Alba Iulia, str. Basarabiei nr. 5 A, proprietate privată a judeţului Alba.
9. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietăţii private a judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către S.C. APA-CTTA S.A.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectivul “Construire drumuri de acces pentru Centrul de management integrat al deşeurilor Galda de Jos şi pentru Staţiile de transfer”.
11. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, utilizate de către operatorul de transport rutier S.C. Arieşul S.A.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de urgenţă pentru asigurarea continuităţii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, având în vedere Încheierea de şedinţă din data de 15.05.2014, pronunţată de Curtea de Apel Cluj, prin care s-a dispus suspendarea judecăţii recursului Dosarului nr. 10400/117/2013, până la soluţionarea definitivă a cauzei cu nr. 290/33/2014 aflată pe rolul Curţii de Apel Cluj.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Judeţul Alba, prin Consiliul Judeţean Alba şi Asociaţia Judeţeană de Şah Alba, pentru implementarea Proiectului “Open Şah – Alba” 2014.
14. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 198/24.10.2013 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al judeţului Alba, în anul 2014, cu modificările şi completările ulterioare.
– Întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea