Rămâi conectat

Curier Județean

În 22 noiembrie are loc întâlnirea anuală a tinerilor din Arhiepiscopia Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

arhiepiscopia Alba Iulia siteArhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, organizează sâmbătă, 22 noiembrie a.c., ”Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei”, unde aproximativ 1000 de tineri din judeţele Alba şi Mureş vor discuta despre provocările spirituale pentru tinerii din zilele noastre. Invitatul special la acest eveniment este Pr. Nicodim Petre de la Iaşi.

Potrivit reprezentantului Arhiepiscopiei, întâlnirea va începe la ora 10.00 cu slujba de Te Deum, oficiată de Înaltpreasfinţitul  Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia, urmată de un cuvânt de învăţătură al Ierarhului, adresat tinerilor.

Programul va continua la Pavilionul Mercur, unde va avea loc conferinţa cu tema „Provocări spirituale la adresa tinerilor de azi”, susţinută de Pr. Nicodim Petre, consilier pentru tineret în cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, urmată de un moment artistic, prezentat de tineri liceeni din Alba Iulia, Blaj şi Luduş.

Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei se află acum la a patra ediție și reprezintă cel mai important eveniment dedicat tinerilor din judeţele Alba şi Mureş – o încununare a misiunii desfășurate cu şi pentru tineri în anul 2014 de către Centrul Eparhial, preoții parohi şi profesorii de religie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea