În 22 noiembrie are loc întâlnirea anuală a tinerilor din Arhiepiscopia Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

arhiepiscopia Alba Iulia siteArhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, organizează sâmbătă, 22 noiembrie a.c., ”Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei”, unde aproximativ 1000 de tineri din judeţele Alba şi Mureş vor discuta despre provocările spirituale pentru tinerii din zilele noastre. Invitatul special la acest eveniment este Pr. Nicodim Petre de la Iaşi.

Potrivit reprezentantului Arhiepiscopiei, întâlnirea va începe la ora 10.00 cu slujba de Te Deum, oficiată de Înaltpreasfinţitul  Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia, urmată de un cuvânt de învăţătură al Ierarhului, adresat tinerilor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Programul va continua la Pavilionul Mercur, unde va avea loc conferinţa cu tema „Provocări spirituale la adresa tinerilor de azi”, susţinută de Pr. Nicodim Petre, consilier pentru tineret în cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, urmată de un moment artistic, prezentat de tineri liceeni din Alba Iulia, Blaj şi Luduş.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei se află acum la a patra ediție și reprezintă cel mai important eveniment dedicat tinerilor din judeţele Alba şi Mureş – o încununare a misiunii desfășurate cu şi pentru tineri în anul 2014 de către Centrul Eparhial, preoții parohi şi profesorii de religie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

S 21 noiembrie 2014 at 10:27

Sper ca dupa „Sfanta Traditie” lasata mostenire de actualul Mitropolit+Ionica, de cand era Arhiepiscop al Albei-Iulia, tinerii habotnici, vor avea parte si de o Sesiune a Clubului de Hora Calugareasca!

Comentariile sunt oprite