Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În 2018, fond de premiere de 14.000.000 de lei pentru extragerile de la Loteria bonurilor fiscale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui proiect de ordin publicat de Ministerul Finanţelor Publice, Fondul anual de premiere pentru extragerile Loteriei bonurilor fiscale aferente anului 2018 este de 14.000.000 lei.

Fondul se repartizează la nivelul de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere lunară şi se majorează cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal.

Potrivit proiectului citat, extrageri ocazionale vor avea loc în 8 aprilie (de Paşte, n.r.) şi 23 decembrie 2018. La extragerea din aprilie vor participa bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între data de 22 ianuarie şi data de 23 martie 2018 iar la cea din decembrie bonurile fiscale emise între 24 martie şi 7 decembrie. Fondul de premiere pentru cele două extrageri ocazionale este de un milion de lei pentru fiecare extragere.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare” Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei împotrivă și 14 abțineri. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile chiar și după expirarea garanției. Producătorul va avea obligația să repare produsul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea