Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE: 3 fetițe din județul Alba, bătute cu biciul, de tatăl lor, aflat în stare de ebrietate. Bărbatul a fost arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE: 3 fetițe din județul Alba, bătute cu biciul, de tatăl lor, aflat în stare de ebrietate. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un bărbat de 43 de ani din comuna Stremț a fost reținut de polițiștii din Aiud, după ce și-a bătut cele 3 fiice cu biciul, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta va fi prezentat instanței în cursul zilei de azi, pentru luarea măsurilor legale în cauză.

La data de 29 iulie 2019, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Geoargiu de Sus, comuna Stremț, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

În fapt, în seara zilei de 28 iulie, polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

În urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influența băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și a fost audiat,iar ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 30 iulie 2019, acesta să fie prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE IPJ Alba: Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca Campionatul Național de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai, iar albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit să își apere cu succes titlul de campioană. După ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea