Rămâi conectat

Monden-Clubbing

IMAGINI cu modele din Alba Iulia, selectate de agenţia Unique Model & Attitude Models

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Unique Model & Attitude Models a venit vineri, 23 mai, la Alba Iulia, cu scopul de a căuta tineri care doresc să-şi creeze o viaţă în modelling-ul internaţional. Ei bine se pare că ori oraşul nostru nu este o „piaţă” bună, ori tinerii nu au dorit să participe la castingul organizat la Alba Mall. Afirmăm acest lucru pentru că foarte puţini au fost selectaţi să participe la finala care va avea loc la Bucureşti Mall Unirea, în 1 iunie 2014.

După cum au promis, reprezentanţii agenţiei au postat pe pagina de Facebook finaliştii, printre care se regăseşte doar o singură fată. Din acest lucru nu putem înţelege decât că fetele nu au fost interesate, evenimentul nu a fost destul de mediatizat sau cerinţele, mult prea mari. Conform organizatorilor, primul criteriu pentru „eligibilitate” a fost înălţimea, peste 1,85 pentru băieţi şi peste 1,75 pentru fete.

Alba Iulia a arătat de-a lungul că este un bun „furnizor” de modele, băieţi şi fete, care au pozat în reviste din ţară şi străinătate sau care au câştigat premii la concursuri de frumuseţe.

[nggallery id=1816]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea