Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Viceprimarul Emil Popescu anunța de câteva săptămâni că nu vom avea luminițe de 1 decembrie: Care este explicația

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul Emil Popescu anunța de câteva săptămâni că nu vom avea luminițe de 1 decembrie: Care este explicația

Mii de persoane s-au strâns joi seara, începând cu ora 18.00, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina pentru a se bucura de aprinderea iluminatului de sărbători. Bucuria le-a fost de scurtă durată însă deoarece luminițele nu au putut fi aprinse astăzi.

CITEȘTE ȘI: Alba Iulia, fără LUMINIȚELE de SĂRBĂTORI de 1 Decembrie, așa cum era prevăzut în program!

„Datorită unor probleme tehnice, electrice, aprinderea cupolei de lumini din Latura de Vest a Cetății se amână pentru mâine, 2 decembrie, fiind imposibilă intervenția cu nacelă acum, din cauza comercianților amplasați in acea zonă.”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

În cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, din data de 22 noiembrie, viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a anunțat faptul că pornirea iluminatului de Sărbători va fi întârziat, cel mai probabil până la deschiderea Târgului de Crăciun din Alba Iulia.

Întrebat despre situația iluminatului pentru sărbători, viceprimarul Emil Popescu a declarat faptul că „iluminatul festiv s-ar putea să întârzie puțin, să îl aștepte pe Moș Nicolae”.

Pe de altă parte Flaviu Buta, purtătorul de cuvânt al primăriei Alba Iulia îl contrazice pe viceprimar și spune că a fost o confuze: „Domnul viceprimar a făcut o confuzie. A încurcat data aprinderii cupolei de lumini cu data inaugurării târgului de Craciun. De probleme tehnice ne vom lovi mereu. Ne-am cerut scuze, dar nu aveam cum să remediem fără a încurca foarte tare comercianții din acea zonă. Ne bucurăm, totuși, că celelalte momente, de ieri și de astăzi, au ieșit bine”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea