Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Alba Iulia, fără LUMINIȚELE de SĂRBĂTORI de 1 Decembrie, așa cum era prevăzut în program!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Oamenii care s-au strâns în cursul serii de astăzi, 1 Decembrie 2022, pentru a vedea aprinderea faimoaselor luminițe de sărbători din Cetatea Alba Carolina au fost surprinși de o veste proastă, din partea autorităților.

„Datorită unor probleme tehnice, electrice, aprinderea cupolei de lumini din Latura de Vest a Cetății se amână pentru mâine, 2 decembrie, fiind imposibilă intervenția cu nacelă acum, din cauza comercianților amplasați in acea zonă.”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Ședință pe tema munților de gunoaie din Alba Iulia, la Instituția Prefectului Alba. AMENZI de 25.000 lei pentru firma de salubrizare care nu a ridicat deșeurile la timp

Câteva mii de persoane s-au strâns în inima cetății Alba Carolina pentru a fi martori la marele eveniment care, din păcate, nu s-a mai materializat.

CITEȘTE ȘI: „Dorel” de la Primăria Alba Iulia a lăsat fără internet și cablu o mare parte din oraș, în prag de 1 Decembrie

Acest lucru este fără precedent în ultimii 20 de ani, pentru festivitățile care au avut loc până acum în orașul nostru, de Ziua Națională.

De menționat este că, în ultimele zile, administrația locală s-a confruntat cu tot felul de gafe, de la „Doreii” din primărie care au lăsat mii de oameni fără internet și cablu, tăind cablurile „nefolosite și inestetice”, până la gunoaiele care au împânzit orașul, în pragul Zilei Naționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba au fost alertați în urma unui apel la 112 primit miercuri seară despre faptul că o persoană s-ar afla blocată în afara traseului pe Piatra Secuiului. Citește și: VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea