Rămâi conectat

Politică Administrație

Ilie Petru: Alegeri fără voturi pe spinarea romilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Referitor la cele arătate în ziarul „Unirea” din data de 20 aprilie 2012, putem observa că preşedintele PDL Alba – domnul Mircea Hava l-a părăsit pe Dobra Nicolae, văzând că în 4 ani de zile, ca senator, nu a făcut nimic pentru cetăţenii din municipiul Sebeş, nici pentru români, nici pentru ţigani. Dar după cum se vede a avut curajul să candideze ca primar la Primăria municipiului Sbeş. Eu, Petru Ilie, sunt de naţionalitate română, de etnie romă şi mie mi-ar fi ruşine să mai candidez când în 4 ani nu am făcut nimic pentru cei care m-au votat să devin senator. Dl. Dobra Nicolae arăta în ziarul „Unirea” din 20 aprilie 2012, că îl tot suna pe dl. Mircea Hava şi nu-i răspunde la telefon. Era şi normal, pentru că Dobra Nicolae nu are aspect de politician şi nu-l mai doreşte PDL-ul în mijlocul lor, iar dl. Hava Mircea nu a răspuns la telefon pentru că nu mai are nimic pentru persoana Dobra Nicolae. Dacă se implica în Senat să rezolve problemele cetăţenilor din judeţ, atunci domnul Mircea Hava îi răspundea la telefon.
Şi acum, stimaţi cetăţeni ai municipiului Sebeş, cine s-a oferit să-l sprijine pe Dobra Nicolae? Frumosul Stoica Petru, fost consilier PDL, cu ceva romi din municipiul Sebeş. Stoica Petru cu încă 3-4 persoane candidează ca şi consilieri la C.D.R, cu semnul electoral „Roata”. Românii şi ţiganii nu votează roata de la căruţă; au ce vota, nu cai şi căruţe. În municipiul Sebeş şi-au depus candidaturi oameni care vor să profite pe spinarea romilor. Este adevărat că în anul 1992 primul consilier rom a fost dl. Petru Ilie, cu 2 mandate, dar în cele 2 mandate a făcut multe pentru romii din Sebeş, împreună cu fostul primar din acea perioadă. În cartierul romilor, în anul 1992, străzile erau pline de gunoaie, nu era curent. Acest lucru îl poate confirma SC Foricon Petreşti, domnul Muntean, cu maşinile lor am scos gunoaiele din curţile oamenilor din str. Câmpului. Împreună cu dl. primar am dat locuri de casă, iar astăzi majoritatea romilor au case, începând din str. Izvorului circa 1 km spre Petreşti.
Din cei 4 candidaţi la funcţia de primar la Primăria municipiului Sebeş, va putea fi ales doar unul care a fost curat sufleteşte, care a făcut şi va face ceva pentru locuitorii municipiului şi acela se ştie, pentru că sebeşenii şi-au şi propus pe cine vor vota.
Liderii Partidei Romilor „Pro Europa” din judeţ fac un apel către romii din zona Târnave şi cei din zona Alba-Sebeş să deschidă ochii bine în ce parte se duc şi să nu fie descentralizaţi să se complice cu roata.

Ilie PETRU, preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea