Rămâi conectat

Sport

Ighienii, după glorie şi puncte în Arad | Sâmbătă, Gloria Lunca Teuz Cermei – Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu a dat lovitura runda anterioară şi deţine un moral excelent în acest moment, după victoria cu CNS Cetate Deva. Gruparea din Alba intenţionează să perpetueze seria pozitivă la a doua deplasare la rând în judeţul Arad şi să sporească zestrea punctelor externe din primăvară.

*Gloria Lunca Teuz Cermei (locul 9, 21 de puncte) – Performanţa Ighiu (locul 7, 24 de puncte), sâmbătă, ora 17.00.

Absenţi: Fetiţa – suspendat, Opriţa – accidentat; Circov şi Seiwerth – incerţi. Ighienii sunt pe val, au obţinut primul succes din retur, stopând Cetatea Deva şi îşi propun să continue seria bună, ce cuprinde trei rezultate pozitive (o victorie şi două remize), împotriva unei formaţii ce n-a cunoscut gustul victoriei în 2017 (numai trei remize), echipierii nou-promovatei fiind ameninţaţi cu blocarea drepturilor financiare în cazul în care nu câştigă acest joc. „Întâlnim o echipă ambiţioasă şi imprevizibilă, în criză de puncte, care cu siguranţă  va dori să câştige. Planul nostru este clar, avem un moral bun, ne vom juca şansele şi să realizăm o prestaţie bună şi să aducem puncte din această deplasare, deşi avem anumite dificultăţi în alcătuirea primului unsprezece”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce speră să-i recupereze pe Circov şi Seiwerth, ce se resimt după jocul cu devenii.

Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului a urmărit viitorul adversar atât în presă cât și pe viu și și-a conturat o părere: „Noua echipă a Ighiului este o echipă bună. Are un nucleu de jucători valoro, care au jucat împreună la o echipă de top din campionatul județul Alba, plus câțiva fotbaliști din tur. S-a și văzut că au avut rezultate bune cu echipe ce luptă la promovare, culminând cu victoria din etapa trecută împotriva Devei” a adăugat „Zimbrul” vis a vis de duelul de sâmbătă (ora 17), de pe malul Teuzului, fiind citat de www.sportarad.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea