Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubită (EA)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubită (EA).

Sărbătoarea Crăciunului, în care se dăruiesc cele mai multe cadouri, se apropie, pregătirile pentru sărbătoarea anului sunt în toi, iar când vine vorba de alegerea darului pentru persoana iubită îți dorești să fii cel mai original. Vrei să o uimești cu desăvârșire, însă ești în pană de idei? Pentru aceasta #diez îți vine în ajutor cu cele mai originale 14 idei de cadouri pentru iubita ta.

Citește și: urari de Craciun

#1. Cadoul personalizat

Dacă vrei sa ii dăruiești ceva cu adevărat unic, atunci cea mai bună soluție o reprezintă cadourile personalizate. Fiind niște ființe mai sensibile, fetele se dau în vânt după ele, fiindcă prin acestea le demonstrezi partea ta romantică, pe care ele o adoră! Arată-i cât de mult ții la ea, dăruindu-i un glob foto personalizat sau gravează-i un mesaj de dragoste pe un placat de argint în formă de inimă. O altă idee reprezintă un puzzle cu poza voastră. Reconstruiți din bucățele mici imagini din vacanța de la mare și profitați de ocazie pentru a vă aminti acele momente, când afară erau 30 de grade în locul frigului de acum. Fii sigur că un astfel de cadou va rămâne în inima ei pentru totdeauna.

#2. Abonament la SPA

Cu siguranță va fi o surpriza plăcută și relaxantă. În felul acesta, se va elibera de tot stresul acumulat la cursuri sau la birou și vă veți bucura din plin de sărbători. Plus la acesta, va simți cât de importantă este starea ei de spirit pentru tine și se va simți și mai prețuită.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

#3. Surprinde-o îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, cu un buchet de flori de invidiat, creat din trandafiri albi și roșii, în care vei ascunde un bilețel pe care vei scrie „Tu ești Crăciunița visurilor mele”.

#4. Plita USB – Iubita ta este dependenta de cafeaua de dimineață? Sau poate este de-a dreptul îndrăgostită de ciocolata caldă dar, în același timp are atât de mult de lucru, încât nu se poate dezlipi de calculator? În cazul acesta este obligația ta să te asiguri că băutura ei este mereu caldă, mai ales pe vremea asta. Plita USB îi păstrează cafeaua la 40 – 50 de grade chiar și lângă calculator și se conectează ușor, deoarece nu necesită instalarea vreunui driver.

Citește și: Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru copii

#5. Lenjerie sexy

Dacă stadiul relației voastre o permite, nu ezita sa îi cumperi iubitei tale un cadou sexy. Lasă inhibițiile la o parte și intră într-un magazin cu lenjerie intimă. Un set roșu, delicat și romantic cu siguranță vă garantează amândurora sărbători fericite!

#6. Un voucher de cumpărături la magazinul ei preferat

Faptul că femeile iubesc cumpărăturile nu este un secret pentru nimeni, însă acest lucru nu te împiedică să-i faci un cadou cu care la sigur va fi mulțumită. În plus, cu un astfel de cadou, va avea un nou motiv să dea o raită la magazinul ei preferat, iar dacă o vei acompania, va fi în culmea fericirii.

Citește și: Obiceiuri de Anul Nou

#7. Rama dragostei

Dăruiește-i o ramă mare pe care, în afara faptului că va conține o poză superbă cu voi doi, va mai fi scris „25 de lucruri ce le adori cel mai mult la ea”.

#8. Geanta cu inițialele ei

O geantă cadou va fi mereu un cadou apreciat de o femeie. Cu toate acestea, dacă îți dorești să o dai gata cu originalitatea ta, atunci scrie inițialele ei pe ea și o vei face cea mai fericită de Crăciun.

#9. Ce-ai zice de un cadou gustos de care, eventual, te-ai putea bucura și tu? Oferă-i iubitei tale un dar special cu mesaje dulci de ciocolată. Cofetăriile dar și magazinele online de cadouri au inclus în oferta lor astfel de seturi „Sărbători Fericite” cu diverse figurine (brăduț, steluțe, octogoane). Ba mai mult, poți s-o surprinzi, gătind chiar tu desertul ei preferat, într-o manieră cât mai sexy.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI prin SMS pentru cei mici

#10. Carcasă pentru telefon personalizată

Dacă obișnuiește să se afle non-stop în telefonul ei, atunci dăruiește-i o carcasă personalizată pentru telefon, cu poza ei preferată. Fii sigur că-și va aminti de tine de fiecare dată când va utiliza smartphone-ul

#11. Cartea fermecată

Dacă e o cititoare înrăită, atunci noua carte despre care tot îți vorbește reprezintă un cadou minunat pentru sufletul și mintea ei. Cu toate acestea, poți încerca să fii original prin a lipi bilețele de dragoste printre filele cărții pătimașe și, de ce nu, chiar și un voucher pentru librărie.

Citește și: MESAJE de Mos CRACIUN hazlii. Urări de Moș Crăciun haioase. Felicitări de Moș Crăciun amuzante care pot fi transmis prin SMS de Crăciun

#12. Cursuri de gătit

Uite un cadou, ce la sigur va fi enorm de benefic pentru amândoi. Ea se va simți mai încrezută în bucătărie, iar tu te vei delecta cu bucate ‘a la Masterchef’.

#13. Abonament la sală pentru amândoi

Petreceți mai mult timp împreună și vă mențineți în formă. Cu un astfel de cadou, câștigați dublu!

#14. Bijuterii cu personalitate

Cireașa de pe tort nu putea să fie decât cadoul, ce dă pe spate oricare femeie. Bijuteriile te vor salva din orice situație! Faza tare e că varietatea lor este infinită!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea