Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubită (EA)

Publicat

în

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubită (EA).

Sărbătoarea Crăciunului, în care se dăruiesc cele mai multe cadouri, se apropie, pregătirile pentru sărbătoarea anului sunt în toi, iar când vine vorba de alegerea darului pentru persoana iubită îți dorești să fii cel mai original. Vrei să o uimești cu desăvârșire, însă ești în pană de idei? Pentru aceasta #diez îți vine în ajutor cu cele mai originale 14 idei de cadouri pentru iubita ta.

Citește și: urari de Craciun

#1. Cadoul personalizat

Elit - Gustul Desăvârșit

Dacă vrei sa ii dăruiești ceva cu adevărat unic, atunci cea mai bună soluție o reprezintă cadourile personalizate. Fiind niște ființe mai sensibile, fetele se dau în vânt după ele, fiindcă prin acestea le demonstrezi partea ta romantică, pe care ele o adoră! Arată-i cât de mult ții la ea, dăruindu-i un glob foto personalizat sau gravează-i un mesaj de dragoste pe un placat de argint în formă de inimă. O altă idee reprezintă un puzzle cu poza voastră. Reconstruiți din bucățele mici imagini din vacanța de la mare și profitați de ocazie pentru a vă aminti acele momente, când afară erau 30 de grade în locul frigului de acum. Fii sigur că un astfel de cadou va rămâne în inima ei pentru totdeauna.

#2. Abonament la SPA

Cu siguranță va fi o surpriza plăcută și relaxantă. În felul acesta, se va elibera de tot stresul acumulat la cursuri sau la birou și vă veți bucura din plin de sărbători. Plus la acesta, va simți cât de importantă este starea ei de spirit pentru tine și se va simți și mai prețuită.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

#3. Surprinde-o îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, cu un buchet de flori de invidiat, creat din trandafiri albi și roșii, în care vei ascunde un bilețel pe care vei scrie „Tu ești Crăciunița visurilor mele”.

#4. Plita USB – Iubita ta este dependenta de cafeaua de dimineață? Sau poate este de-a dreptul îndrăgostită de ciocolata caldă dar, în același timp are atât de mult de lucru, încât nu se poate dezlipi de calculator? În cazul acesta este obligația ta să te asiguri că băutura ei este mereu caldă, mai ales pe vremea asta. Plita USB îi păstrează cafeaua la 40 – 50 de grade chiar și lângă calculator și se conectează ușor, deoarece nu necesită instalarea vreunui driver.

Citește și: Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru copii

#5. Lenjerie sexy

Dacă stadiul relației voastre o permite, nu ezita sa îi cumperi iubitei tale un cadou sexy. Lasă inhibițiile la o parte și intră într-un magazin cu lenjerie intimă. Un set roșu, delicat și romantic cu siguranță vă garantează amândurora sărbători fericite!

#6. Un voucher de cumpărături la magazinul ei preferat

Faptul că femeile iubesc cumpărăturile nu este un secret pentru nimeni, însă acest lucru nu te împiedică să-i faci un cadou cu care la sigur va fi mulțumită. În plus, cu un astfel de cadou, va avea un nou motiv să dea o raită la magazinul ei preferat, iar dacă o vei acompania, va fi în culmea fericirii.

Citește și: Obiceiuri de Anul Nou

#7. Rama dragostei

Dăruiește-i o ramă mare pe care, în afara faptului că va conține o poză superbă cu voi doi, va mai fi scris „25 de lucruri ce le adori cel mai mult la ea”.

#8. Geanta cu inițialele ei

O geantă cadou va fi mereu un cadou apreciat de o femeie. Cu toate acestea, dacă îți dorești să o dai gata cu originalitatea ta, atunci scrie inițialele ei pe ea și o vei face cea mai fericită de Crăciun.

#9. Ce-ai zice de un cadou gustos de care, eventual, te-ai putea bucura și tu? Oferă-i iubitei tale un dar special cu mesaje dulci de ciocolată. Cofetăriile dar și magazinele online de cadouri au inclus în oferta lor astfel de seturi „Sărbători Fericite” cu diverse figurine (brăduț, steluțe, octogoane). Ba mai mult, poți s-o surprinzi, gătind chiar tu desertul ei preferat, într-o manieră cât mai sexy.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI prin SMS pentru cei mici

#10. Carcasă pentru telefon personalizată

Dacă obișnuiește să se afle non-stop în telefonul ei, atunci dăruiește-i o carcasă personalizată pentru telefon, cu poza ei preferată. Fii sigur că-și va aminti de tine de fiecare dată când va utiliza smartphone-ul

#11. Cartea fermecată

Dacă e o cititoare înrăită, atunci noua carte despre care tot îți vorbește reprezintă un cadou minunat pentru sufletul și mintea ei. Cu toate acestea, poți încerca să fii original prin a lipi bilețele de dragoste printre filele cărții pătimașe și, de ce nu, chiar și un voucher pentru librărie.

Citește și: MESAJE de Mos CRACIUN hazlii. Urări de Moș Crăciun haioase. Felicitări de Moș Crăciun amuzante care pot fi transmis prin SMS de Crăciun

#12. Cursuri de gătit

Uite un cadou, ce la sigur va fi enorm de benefic pentru amândoi. Ea se va simți mai încrezută în bucătărie, iar tu te vei delecta cu bucate ‘a la Masterchef’.

#13. Abonament la sală pentru amândoi

Petreceți mai mult timp împreună și vă mențineți în formă. Cu un astfel de cadou, câștigați dublu!

#14. Bijuterii cu personalitate

Cireașa de pe tort nu putea să fie decât cadoul, ce dă pe spate oricare femeie. Bijuteriile te vor salva din orice situație! Faza tare e că varietatea lor este infinită!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Opinii - Comentarii

16 mai| Prima eclipsă totală de lună din 2022: De unde se poate vedea „Luna sângerie”, în România

Publicat

în

16 mai| Prima eclipsă totală de lună din 2022: De unde se poate vedea „Luna sângerie”, în România

Luni, 16 mai, va avea loc un fenomen astronomic spectaculos și anume prima eclipsă lunară din 2022. „Lună sângerie” va putea fi observată și din România, însă pentru scurt timp.

O eclipsă lunară totală, care are loc atunci când Luna plină intră în umbra Pământului, va fi vizibilă în regiuni din Americi, Antarctica, Europa, Africa și Pacificul de Est. Între timp, o eclipsă penumbrală, un eveniment produs atunci când Luna se află în umbra mai redusă a Pământului, va fi vizibilă în Noua Zeelandă, Europa de Est și Orientul Mijlociu. Fred Espenak, om de știință specializat în eclipse, a catalogat eclipsa din 16 mai drept o „super-Lună”, adică o Lună la perigeu (cel mai aproape punct de Pământ), astfel că noi vom avea parte de „o eclipsă de super-Lună sângerie”.

Deși momentul exact va depinde în funcție de locul în care ne aflăm, Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” ne ajută și ne arată că eclipsa parțială va începe în data de 16 mai, la ora 05:28 (ora României). „Luna sângerie” își va atinge punctul maxim la ora 07:11 (ora României).
Prima dintre cele două eclipse lunare din 2022

Elit - Gustul Desăvârșit

Apoi, evenimentul se va sfârși la ora 08:55 (ora României). Faza penumbrală a eclipsei va începe cu o oră mai devreme și se va sfârși cu o oră mai târziu după eclipsa parțială.

Aceasta va fi prima dintre cele două eclipse lunare din 2022. Următoarea va avea loc în data de 8 noiembrie și va putea fi observată din Asia, Australia, America de Nord, regiuni din Europa de Nord și de Est, Arctica și mare parte din America de Sud.

„Luna sângerie” va apărea în data de 16 mai, ora 07:11 (ora României). Toate fazele eclipsei se vor sfârși la ora 08:55 (ora României).

Sursa: descopera.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Opinii - Comentarii

15 Mai: Ziua Internaţională a Familiei. Punctul central al interacţiunilor dintre generaţii, care ne susţine în momente de criză

Publicat

în

Cea de 27-a aniversare a Zilei Familiei vine într-un climat de criză medicală și socială la nivel global. Pandemia aduce în prim plan nevoia de a investi în politici de protecție socială pentru cei vulnerabili. Familiile duc greul crizei, având grijă de membrii lor, fiind alăturii de copiii care nu merg în perioada asta la școală și în același timp continuându-și responsabilitățile de la locul de muncă.

Familiile sunt „nucleul de bază” a societății – ne naştem în familii, iar cei mai importanţi ani în dezvoltarea noastră sunt petrecuţi în căminele noastre. Dar fiecare viața de familie este diferită, la fel cum avem culturi diferite, moduri de interacţiune diferite. Viețile noastre sunt atât de agitate, încât Ziua Familiei poate fi un bun prilej pentru a încetini acest ritm şi de a petrece timp cu familiile noastre.

Familia are un rol esenţial şi în asigurarea şi îmbunătăţirea sănătăţii copiilor, prin suport afectiv, îngrijire, vaccinare preventivă sau tratament când sunt bolnavi. În schimb, politicile publice şi programele sociale trebuie să-i asiste efectiv pe părinţi să-şi poată îndeplini acest rol şi trebuie să crească sprijinul financiar acordat familiilor, în special a celor aflate în dificultate sau situaţii vulnerabile.

Elit - Gustul Desăvârșit

De exemplu, prin măsuri cum sunt alocaţiile pentru copii sau ajutoarele acordate condiţionat, dacă părinţii le asigură copiilor o îngrijire preventivă sau dacă îi trimit la şcoală, s-a constatat îmbunătăţirea stării de sănătate a copiilor şi a rezultatelor lor şcolare.

De asemenea, politicile publice legate de timpul de muncă au impact asupra sănătăţii tuturor membrilor familiei, şi în special a noilor născuţi, ca şi concediul plătit pentru îngrijirea copilului. De exemplu, concediul de maternitate dă posibilitatea mamelor să alăpteze, ceea ce duce la riscuri mai mici de îmbolnăvire a nou-născuţilor, şi chiar şi a mamelor, iar concediul paternal ajută taţii să aibă relaţii mai apropiate de copiilor lor şi să-şi asume mai multe responsabilităţi în familie.

Au contribuit de asemenea la bunăstarea emoţională politicile publice privind timpul flexibil de lucru, care au dat mai mult timp părinţilor să se ocupe de copii şi să le asigure o îngrijire mai bună. Politicile şi programele privind siguranţa şi stabilitatea mediului familial au contribuit de asemenea la bunăstarea fizică şi emoţională a copiilor şi tinerilor.

Mai mult, e nevoie de politici adecvate şi pentru a ajuta familiile să-i poată îngriji nu doar pe cei cu dizabilităţi sau nevoi speciale, dar şi pe vârstnici, mai ales în actualele condiţii de îmbătrânire a populaţiei.

sursa: un.org tvr.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Opinii - Comentarii

Donează sânge și intri gratuit la UNTOLD sau Neversea

Publicat

în

BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea, îi așteaptă din nou pe eroi să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, campania de donare de sânge BLOOD NETWORK se desfășoară în 2022 în perioada 14 mai – 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile. Nevoia de sânge pentru salvarea de vieți persistă în spitalele din țară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge.

*Rețeaua <<Blood network>> se extinde în 12 orașe

Anul acesta și orașul Zalău se alătură rețelei BLOOD NETWORK, iar numărul de locații unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge crește la 12 (Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Sibiu, Zalău, Ploiești, București, Târgu Mureș, Oradea, Constanța).

Elit - Gustul Desăvârșit

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2022: Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor; Timișoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică; Brașov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii; Iași, 28-29 mai, Iulius Mall; Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere; Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare; Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău; Ploiești, 11-12 iunie, Primăria Ploiești; București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău; Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului; Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii; Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu.

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe).

,,Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

,,Cu fiecare ediție a caravanei Blood Network crește numărul de persoane care se implică, ceea ce ne arată că românii, în special tinerii români, înțeleg cât de importantă este donarea de sânge. Suntem încântați că împreună cu partenerii noștri de la Neversea și UNTOLD avem în fiecare an ocazia să unim distracția cu implicarea în comunitate.”, a precizat Anna Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România.

În cele 7 ediții de până acum, BLOOD NETWORK a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma  „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanța. UNTOLD 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.

Lucian Danciu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare