Rămâi conectat

Sport

ICIM Arad – CSU Alba Iulia 73-59 | Dezamăgire cu „lanterna roșie”, ce și-a pus „număr la casă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ICIM Arad a câștigat întâiul joc în Liga Națională de baschet feminin, după două luni de la startul stagiunii și șase eșecuri la rând, prima victimă a „galben-albastrelor” fiind… CSU Alba Iulia!

În concluzie, o dezamăgire pentru formația din Cetatea Marii Uniri. Jocul din seara de Moș Nicolae a contat pentru etapa a 8-a și a fost condus de la un capăt la celelălalt de trupa lui Bogdan Bulj, ce avea  cifra zero în dreptul victoriilor, ICIM Arad impunându-se cu scorul de 73-59 (21-12, 18-17, 19-14, 15-16)

Lucrurile au mers pe un singur făgaș, arădencele fiind mereu în avantaj, exceptând primele 3 minute, diferența crescând de la un sfert la celălalt (la pauza mare 39-29), CSU Alba Iulia suferind a doua înfrângere consecutivă după cea cu SCM Timișoara de pe propriul teren!

Prin retragerea echipei Phoenix Galaţi, CS Alba Iulia va sta în runda următore, iar apoi va juca pe teren propriu, în 16 decembrie, cu CSBT Alexandria, prima etapă din retur.

Au marcat Jessica January – 23 de puncte, Ashley Morrissette – 14, Ana Radovici – 11 puncte (12 recuperări) – „double-double” al doilea meci la rând, Lejla Omerbasic – 5, Tyshara Fleming – 4, Marta Fodor – 2; Andreea Fleșer, Cristiana Cutaş, Alina Crăciun, Diana Ignat, . Antrenor Manuel Rodriguez.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea