Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

ICIM Arad – CSU Alba Iulia 67-49 | Eşec sever în derby

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Univ. Goldiș ICIM Arad a învins pe CSU Alba Iulia în derby-ul etapei a 8-a aCSU Alba Iulia - U Cluj 35 Ligii Naționale de baschet feminin, scor 67-49 (8-11, 16-14, 21-7, 22-17).

Arădencele au avut parte de cel mai tare meci de pe teren propriu din acest debut de sezon. “Galben-albastrele” au întâlnit o pretendentă la ocuparea unui loc pe podium, CSU Alba Iulia.

*Au rezistat până la pauză

Vizitatoarele au avut o prestație reușită în prima parte a meciului, CSU câștigând primul sfert, la o diferență de trei puncte: 11-8. Echilibrul a continuat până la pauza mare, cu ambele combatante trecând succesiv la conducere, după 20 de minute avantajul fiind minim în favoarea oaspetelor: 25-24.

*Sfertul al treilea, catastrofal

Albaiuliencele s-au prăbușit total în al treilea parțial, când au atins limita de jos a evoluției din această seară. Trupa lui Miroslav Popov a capotat, marcând numai 7 puncte, primind în schimb 21 (în celelalte două sferturi a încasat 25 de puncte). Pe fondul acestei prestații dezamăgitoare, pentru CSU s-a conturat al doilea eșec consecutiv extern, în acest interval de timp zarurile fiind aruncate. Echipa lui Jose Araujo a defilat spre parchet și și-a asigurat o victorie importantă în derby

De partea cealaltă, albaiulencele ocupa poziția a doua in clasament cu cinci succese și trei  insuccese, având un meci în plus față de Arad.

 

Cele două formații sau întâlnit și inaintea debutului de campionat, într-un amical disputat la Cluj Napoca. Atunci, echipa arădeană le-a invins pe fetele pregătite de Miroslav Popov cu scorul 70-48.

 

Pentru CSU au înscris  Adrienne Webb – 17 , Mariah King – 10, Sonia Ursu –6  puncte, Vanessa Abel – 5,  Asia Logan – 4, Elena Dincă – 3 , Marta Fodor – 2, Jelena Antic – 2, Stefka Miteva – 0 (14 recuperări).

Etapa viitoare, sâmbătă, joc  acasă cu Rapid București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea