Rămâi conectat

Curier Județean

”Iarna nu-i ca vara, domnule Josan!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Aiud, din 14 decembrie, grupul consilierilor PDL a depus și susținut o interpelare legată de deszăpezirea orașului:

Urmare a nemulțumirilor exprimate de o largă majoritate a locuitorilor municipiului Aiud, grupul consilierilor PDL din Consiliul Local Aiud, îi solicită primarului explicații și nu în ultimul rând soluții.

Intervenția tardivă și ineficientă a utilajelor pe toate străzile și în toate zonele și cartierele localității noastre după căderea primei zăpezi din această iarnă, poate fi catalogată ori ca o atitudine nepăsătoare a unor inconștienți ori ca incapacitate a administrației de a interveni prompt în sprijinul și beneficiul cetățenilor.

Începând cu data de 9 decembrie 2012, toți aiudenii ne-am aflat în situația în care inițiativa cetățenească a depășit cu mult obligațiile legale ale administrației Josan. Deoarece banii cetățenilor municipiului Aiud trebuie cheltuiți cu respectul cuvenit și în baza mandatului pe care consilierii PDL l-au primit din partea unui număr considerabil de aiudeni profund nemulțumiți, solicităm răspunsuri scrise și orale pentru următoarele întrebări:

– Cum a pregătit primăria intervențiile pentru aceste situații?

– Cine a coordonat activitatea de deszăpezire după ninsorile din 9 decembrie 2012?

– Cine sunt cei care conform obligațiilor legale și contractuale ar fi trebuit să intervină pentru deszăpezire?

– Este adevărat că toți cei care ar fi trebuit să intervină prompt nu dispun de utilajele necesare?

– Care este costul plătit pentru operațiunile de deszăpezire de comunitatea locală și în ce condiții se face plata?

– Cine și cum a fost sancționat în urma situației create după această primă ninsoare?

Cu speranța că niciodată nu e prea târziu să aflii că ”iarna nu-i ca vara” și că tratarea cu dispreț a problemelor cetățenilor nu poate rămâne etern nesancționată, solicităm răspunsuri și soluții imediate din partea administrației Josan. Altfel, capacitatea de intervenție în astfel de situații la Aiud se va rezuma doar la imaginea unui edil pregătit pentru sine cu… ”cizmele motanului încălțat”.

Oricum dacă aceasta este strategia dumneavoastră salvatoare în fața zăpezilor ce cad peste Aiud, se impune să dotați fiecare aiudean cu o pereche de cizme similare celor pe care le-ați etalat ostentativ în cursul zilei de 9 decembrie prin secțiile de votare… nu la deszăpezit.

Grupul consilierilor PDL Aiud: Oana Badea, Iosif Bradea, Tiberiu Budușan, Aurel Fleșer, Gheza Molnar, Vasile Vultur


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea