Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Mesaje de Sfântul Vasile 2024. SMS-uri, URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc ziua numelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de Sfântul Vasile cel Mare 2024 • Urări şi felicitări frumose de Sf Vasile. SMS-uri haioase şi amuzante de Sfântul Vasile

În prima zi a fiecărui an, creştin ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanţi părinţi ai bisericii ortodoxe şi unul dintre cei mai mari teologi creştini.

Astfel, în prima zi a noului An, urăm ”La mulți ani” de două ori celor care poartă numele Sfântului Vasile Cel Mare.

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ti multa sanatate si realizari frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor traite si cumpana dintre ani sa te gaseasca mai fericit decat ai fost pana acum si sa ramai asa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vietii. La multi ani, Vasile!

Citește și: Mesaje de Sfântul Ştefan Urări de Sf Ștefan. Felicitări de „la mulţi ani”  prin SMS de Sfântul Ştefan • Mesaje haioase și amuzante pentru cei care îşi sărbătoresc ziua numelui

Mesaje de Sfântul Vasile

De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

 Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani, Vasilica!

Sa stii ce cauti in viata, sa ai norocul de a obtine si de a pastra ceea ce cautai si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani, Vasile!

Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!

Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite prin SMS de Crăciun celor dragi

Urări de Sfântul Vasile

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Citește și: cele mai frumoase mesaje de anul nou și urări de crăciun

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!

Citește și: MESAJE de SFANTUL IOAN. Urări de Sf Ion. Felicitări de Sfântul Ioan. Mesaje de „La mulţi ani” care pot fi trimis prin SMS de Sfântul Ioan Botezătorul

De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, Vasile!

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

Urări de Sfântul Vasile

De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Vasile, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2024. Urari de Anul Nou 2024. Felicitari de Anul nou 2024. Mesaje de Revelion 2023-2024. SMS de Anul Nou 2024

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani, Vasile!

Să-ţi dea Domnul sănătate,
Judecată înţeleaptă,
Viaţă lungă pământească,
Ce doreşti să se-mplineasca!

La mulţi ani, Vasilica, si să ciocneşti o cupa de şampanie şi pentru noi!

Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

Multi ani sa ne traiesti , Vasile ,
In cartea vietii ti se-adune multe file ,
Si fiecare pagina sa fie plina peste poate
De fericire , de noroc si sanatate.

Tot ce e bun pe lume , Vasilica ,
Eu iti doresc si fie ca nimica
Sa nu ti-aduca vreodata suparare ,
Iar fericirea ti se-arate fara amanare.

Multi ani si fericire , Vasilica ,
Mereu noroc ti-aduca ziulica ,
Sa-ti puna Domnul mana-n cap
Si bani sa-ti puna in ciorap.

Noi te iubim cu toti ,Vasile,
La sfinti ti-am pus cateva pile
Sa iti aduca orice implinire
Ti-ai pus in gand si multa fericire.

De ziua ta , Vasile , avem un dor
Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior ,
Si sa iti daruiasca vrand -nevrand sfintitul
O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul.

Citește și: Mesaje de Sfântul Ion. Urări și FELICITARI prin SMS Sf Ioan Botezătorul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea