Hoțul de scule electrice, va fi cercetat în stare de arest preventiv. În urma uneor percheziții, polițiștii din Alba Iulia au reușit să recupereze o parte din bunurile furate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Hoțul de scule electrice, va fi cercetat în stare de arest preventiv. În urma uneor percheziții, polițiștii din Alba Iulia au reușit să recupereze o parte din bunurile furate

Bărbatul reținut de polițiștii din Alba Iulia, pentru furtul mai multor scule electrice, va fi cercetat în stare de arest preventiv. Polițiștii au stabilit că acesta este bănuit și de săvârșirea altor furturi și au făcut o percheziție, ocazie cu care au recuperat mai multe scule provenite din furturi.

La data de 12 martie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au prezentat pe un bărbat de 36 de ani, care fusese reținut cu o zi înainte pentru furtul unor scule dintr-un imobil aflat în construcție, în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

ELIT

Ulterior, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv.
În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că bărbatul este bănuit și de săvârșirea, în perioada februarie – martie 2020, a altor două furturi de scule din case aflate în construcție, fapte prin care ar fi fost cauzat un prejudiciu total de 4.000 de lei,.

Ieri, 12 martie, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului Pentru acțiuni Speciale, au făcut o percheziție la domiciliul unui bărbat din Alba Iulia care ar fi cumpărat bunurile sustrase, ocazie cu care au fost identificate mai multe scule electrice provenite din furturi.

Cercetările sunt continuate.

Informații de background:

La data de 12 martie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unui furt, faptă reclamată poliției la data de 5 martie 2020.
Se pare că, în noaptea de 04/05 martie 2020, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, într-un imobil de pe strada Avram Iancu din Alba Iulia, aflat în renovare și ar fi sustras mai multe scule electrice a căror valoare a fost estimată de păgubit la 10.000 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419