Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Hoții care au ”spart” chioșcul alimentar din Alba Iulia pentru țigări au fost prinși în mai puțin de 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de marți spre miercuri, un chioșc alimentar din Alba Iulia a fost spart, hoții plecând cu țigări în valoare de aproximativ 14.000 de lei. Furtul a fost sesizat poliției în dimineața zilei de miercuri iar joi, pe la orele amiezii, polițiștii IPJ Alba au reușit deja să îi identifice, aducându-i pe făptași la reconstituire.

Se pare că, cei trei tineri, toți din Cricău, doi minori, de 14 ani și 16, și unul de 18 de ani au forțat unul dintre geamurile chioșcului și au pătruns înăuntru, de unde au reușit să sustragă toate cartușele de țigări, după ce în casa de marcat nu au găsit decât mărunțiș, cu care nu s-au mai încurcat.

Potrivit IPJ Alba, cei doi minori au mai comis în cursul acestei luni alte două furturi. În noapte de 3 spre 4 iunie și în cea de 13 spre 14, aceștia au spart două tonete de înghețată din municipiu. În urma perchezițiilor domiciliare, parte din țigările furate au fost recuperate iar minorul de 16 ani a fost reținut, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia în vederea dispunerii măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea