Hoții care au ”spart” chioșcul alimentar din Alba Iulia pentru țigări au fost prinși în mai puțin de 24 de ore

În noaptea de marți spre miercuri, un chioșc alimentar din Alba Iulia a fost spart, hoții plecând cu țigări în valoare de aproximativ 14.000 de lei. Furtul a fost sesizat poliției în dimineața zilei de miercuri iar joi, pe la orele amiezii, polițiștii IPJ Alba au reușit deja să îi identifice, aducându-i pe făptași la reconstituire.

Se pare că, cei trei tineri, toți din Cricău, doi minori, de 14 ani și 16, și unul de 18 de ani au forțat unul dintre geamurile chioșcului și au pătruns înăuntru, de unde au reușit să sustragă toate cartușele de țigări, după ce în casa de marcat nu au găsit decât mărunțiș, cu care nu s-au mai încurcat.

Potrivit IPJ Alba, cei doi minori au mai comis în cursul acestei luni alte două furturi. În noapte de 3 spre 4 iunie și în cea de 13 spre 14, aceștia au spart două tonete de înghețată din municipiu. În urma perchezițiilor domiciliare, parte din țigările furate au fost recuperate iar minorul de 16 ani a fost reținut, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia în vederea dispunerii măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...