Rămâi conectat

Societate

Hotelul „Bellavista” aduce Italia la Gârbova

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„Bellavista” este cuvântul care descrie cel mai bine micul colţ de Italie care poate fi trăit, experimentat şi degustat la Gârbova. Toţi cei care vor să facă o călătorie imaginară şi culinară în însorita Italie se pot opri aici, pentru că Hotelul Bellavista nu îi aşteaptă pe călători doar cu cele 14 camere de 30 de metri pătraţi fiecare, ci şi cu un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri în interior şi pe terasă.
Hotelul Bellavista, de trei stele, este ca o călătorie pe meleagurile străine, în restaurant putând fi servite mâncăruri cu specific italienesc, elaborate numai din produse italieneşti de înaltă calitate, sub stricta supraveghere a unui bucătar şef sosit tocmai din Verona. Bunătăţile clasice italieneşti pot fi stropite cu vin românesc, dar şi din Italia, grupurile care se opresc aici, cât şi cei care se cazează la hotel pentru mai multe zile beneficiind de preţuri speciale. Camerele hotelului, care au preţuri între 30 şi 40 de euro, în funcţie de tipul de cazare, aduc şi ele atmosfera italiană în locaţia din inima României, mobilierul în linii clasice, elegante purtând amprenta design-ului din ţara lui Dante. Eleganţa şi atenţia la detalii se regăsesc atât în restaurant cât şi pe terasa hotelului, scaunele, mesele, decoraţiunile şi culorile aducându-le oaspeţilor un uşor fior mediteranean. (A.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

IZVORUL TĂMĂDUIRII: Ce este bine să faci în această zi ca să ai noroc tot anul şi ce activităţi NU trebuie făcute

Ziarul Unirea

Publicat

în

IZVORUL TĂMĂDUIRII: Ce este bine să faci în această zi ca să ai noroc tot anul şi ce activităţi NU trebuie făcute În fiecare an, în prima vineri de după Paști, creştin-ortodocşii sărbătoresc Izvorul Tămăduirii. În această zi, îl sărbătorim pe Hristos Cel Înviat, ca Izvor al vindecărilor, apoi pe Maica Domnului, ca persoană care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea