Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

HOROSCOPUL DRAGOSTEI 2017. Previziunile generale pentru fiecare zodie în parte, în privința iubirii şi relaţiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

HOROSCOPUL DRAGOSTEI 2017. Previziunile generale pentru fiecare zodie în parte, în privința iubirii şi relaţiilor

Anul nou vine cu speranțe noi pe toate planurile. Avem fiecare dorințe neîmplinite, iar când vine vorba despre dragoste, visăm, cum altfel, la sufletul pereche. Astrele s-au aliniat favorabil pentru o parte dintre zodii, care vor avea norocul ca în 2017 să își întâlnească, în sfârșit, partenerul potrivit.

Berbec

Căutările tale din ultima perioadă dau roade și încă de la începutul anului reușești să îți găsești un partehoroscop_dragostener compatibil. Așadar, 2017 e de bun augur pe plan amoros. Sfatul astrologilor este să te cuplezi cu un nativ din Gemeni sau din Săgetător, căci în felul acesta îți vor crește șansele de fericire în anul ce vine.

Taur

Începe-ți anul alături de un Rac și șansele tale de reușită în 2017 sunt uriașe. Poți fi traversat pe neașteptate de năzuința de a te căsători ori a te așeza la casa ta. În caz contrar, trebuie să știi că este posibil să te îndrăgostești orbește de cineva, fără să îi judeci cu realism caracterul, calitățile și defectele.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Gemeni

Vei avea un an nou marcat de încercări pe plan sentimental și te vei simți adesea surmenat și suprasolicitat de toți cei din jur, fie că este vorba de familie, de șefii de la muncă, fie de partenerul de cuplu. De aceea, nu-ți permiți să-ți alegi parteneri de cuplu cu care nu te înțelegi prea bine. Citește și: Horoscop chinezesc 2017

Rac

În 2017, apar o serie de evenimente care au potențialul de a disturba armonia din cuplu. Se pretinde mai mult de la tine sau nu te mai poți mulțumi cu ceea ce ți s-a oferit până acum. Nativii singuri pot constata pe mai departe că atunci când sunt pe punctul de a găsi o persoană specială, aceasta este îndepărtată în timp și spațiu de ei.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

Leu

Ți se poate părea că ai parte de mai puțină dragoste în 2017 și nu este exclus să te desparți sau chiar să divorțezi, dar, cel puțin, ai șansa să estimezi ce înseamnă cu adevărat dragostea pentru tine. Pe de altă parte, dacă ești implicat într-o autentică împărtășire afectivă, te bucuri de mai multă stabilitate în legătura de iubire.

Fecioara

Deși îți poate fi greu să nu te lași dominat de o viziune romantică asupra relației în doi, este necesar să îți vezi persoana iubită în adevărata ei lumină. Mintea ageră te ajută să iei decizia corectă. Se destramă astfel legături amoroase false, superficiale, și se întăresc cele caracterizate de o autentică conexiune.

Balanța

În 2017, vei aprecia mai mult decât oricând libertatea. Motiv pentru care trebuie să te ferești de parteneri cu tendințe de gelozie și posesivitate, cum sunt capricornii și racii și să alegi pe cineva care îți respectă spațiul personal. Ai șansa să întâlnești o persoană specială, având forța de a te rupe de rutină și prejudecăți. Citește și: cănd pică Paștele ortodox și cel catolic în următorii ani: 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022

Scorpion

Este posibilă, în 2017, închegarea unei promițătoare povești de dragoste într-o călătorie sau împreună cu o persoană de pe alte meleaguri geografice ori culturale. Totuși, unii Scorpioni pot ajunge să pună punct unei relații de dragoste ce se menținea numai în virtutea inerției ori obișnuinței.

Săgetător

Pari a fi îmboldit de nevoia unei transformări semnificative în conexiunea sentimentală, fiind gata să riști eventual chiar și o despărțire dacă nu ți se dă satisfacție. Dacă ești singur, ești în măsură să te arunci orbește într-o legătură amoroasă cu cineva ieșit din comun, fără însă a-i cântări cu grijă valoarea umană.

Capricorn

Ești plin de îndrăzneală încă din prima parte a anului 2017 și atragi ca un magnet persoanele de sex opus, astfel că vei avea de unde alege. Totuși, nu te lăsa momit de magia unor idealuri iluzorii! Dacă ești implicat într-o relație de cuplu nocivă, ai acum forța de a rupe lanțurile conformismului.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Vărsător

Noul an este extrem de promițător în viața sentimentală. Nu mai ai de ce să îți ascunzi efuziunile sentimentale, și ești gata să preiei inițiativa în viața amoroasă indiferent dacă ești singur sau ai deja un partener de cuplu. E o perioadă favorabilă închegării de noi, stabile și armonioase, relații amoroase.

Pești

Astrele conturează, în ianuarie 2017, prilejul regăsirii unei vechi iubiri. E un an al împlinirilor, următoarele 12 luni fiind favorabile dezvoltării unor relații amoroase stabile, de durată. Senzualitatea ajunge la cote înalte, înlesnindu-ți nebănuite plăceri erotice. Străduiește-te să nu te lași în voia geloziei.

Sursa: realitateatv.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea