Rămâi conectat

Actualitate

Horoscop CARIERĂ și BANI 2022. Ce zodii vor face bani mulți în noul an și cine va evolua în carieră

Publicat

în

Horoscop CARIERĂ și BANI 2022. Ce zodii vor face bani mulți în noul an și cine va evolua în carieră

Anul 2022 se anunță a fi un an extrem de prosper pentru anumiți nativi ai horoscopului. Specialiștii sunt de părere că unele zodii vor avea parte de mult noroc pe plan financiar, în anul ce urmează. Cine sunt cei 5 norocoși care se vor lăuda cu mult noroc în carieră și afaceri.

Citește și: HOROSCOP 2022, previziunile anului, pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Berbec

Dacă au în minte să facă schimbări de ordin profesional, Berbecii sunt sfătuiți să aștepte până la jumătatea anului 2022. În primele luni din an, acești nativi ai zodiacului nu vor fi foarte inspirați și pot face alegeri complet nepotrivite.

Începând cu luna iulie, Berbecii ar putea câștiga ceva mai bine, dar pentru a se bucura de bani, acești nativi trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli.

Electrica Furnizare Discount
Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Taur

Anul 2022 se anunță unul plin de schimbări din punct de vedere profesional pentru Tauri. Acești nativi ai zodiacului pot primi un job mai bun, însă trebuie să fie atenți și la ceea ce implică noua funcție.

Unele responsabilități pot fi mult prea mari pentru Tauri și îi pot face să se simtă inconfortabil. La capitolul bani nu vor exista schimbări notabile, însă nici motive de îngrijorare.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Gemeni

Anul 2022 le va aduce belșug și noroc nativilor din zodia Gemeni, iar lucrurile le vor merge ca pe roate atât în carieră, cât și în viața de familie.

Nu va fi nevoie să depună prea mare efort pentru a-și atinge obiectivele în 2022 și asta pentru că multe lucruri bune vor veni de la sine. Evident, acestea vor fi rezultatul muncii pe care au depus-o de-a lungul anilor. Deși au făcut nenumărate sacrificii în trecut, acum își vor da seama că a meritat.

Citește și: Horoscop CHINEZESC 2022. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Rac

Racii se vor axa foarte mult pe carieră în 2022 și vor face eforturi mari pentru a ajunge fix acolo unde și-au propus. Drumul nu va fi deloc unul ușor, însă dacă își vor păstra motivația, Racii pot obține cele mai bune rezultate. Încă din primele luni ale anului 2022 Racii vor remarca anumite schimbări, în special în plan financiar. Este un an cu aspecte bune pentru cei născuți în această zodie.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Leu

Pe nativii din zodia Leu îi așteaptă un an cu foarte multă muncă, însă și cu foarte multe satisfacții, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional. Leii vor fi foarte devotați jobului în 2022 și se vor concentra pe carieră, dorind să se dezvolte cât mai mult din punct de vedere profesional. Acești nativi își vor dori să evolueze în 2022, să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să stăpânescă mai multe ramuri ale domeniului de activitate. Foarte mulți Lei se vor bucura de toată aprecierea șefilor, pot primi un job mai bun și un salariu mult mai consistent.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele nu neglijează niciodată sectorul carierei, însă în anul 2022, cei născuți în această zodie nu vor mai fi dispuși să facă orice pentru job. Este un an în care Fecioarele vor încerca să păstreze un echilibru între viața profesională și cea de familie, iar acest lucru le va prinde bine. Sunt șanse ca Fecioarele să câștige mai bine în anul 2022, însă trebuie să găsească o modalitate prin care să își gestioneze cu ceva mai multă atenție bugetul.

Citește și: Mesaje de dragoste. Scurte declarații de iubire pentru ea și pentru el. Mesaje de iubire

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Balanță

Balanțele pot avea momente în care să simtă că nu se mai regăsesc la locul de muncă și că au nevoie de o schimbare. Cei care își vor lua inima în dinți și vor decide să își caute un job nou pot avea foarte mult de câștigat. De obicei, Balanțele caută o zonă de confort și refuză să o mai părăsească, astfel că rar se întâmplă ca acești nativi ai zodiacului să facă schimbări.

În prima parte a anului 2022, Balanțele mai pot întâmpina probleme din punct de vedere financiar, însă totul va intra în normal din vară.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Scorpion

În a doua parte a anului, Scorpionii pot avea parte de schimbări importante din punct de vedere profesional. În sfârșit li se va da șansa de a demonstra de ce sunt în stare, iar cei cu care vor colabora vor fi uimiți de capacitățile lor intelectuale. În 2022, sectorul financiar este foarte bine aspectat, astfel că nu va fi nevoie ca acești nativi să își facă prea multe griji din cauza banilor. Este un an cu foarte multe câștiguri, un an în care Scorpionii pot obține premii importante, moșteniri sau un salariu mai mare.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Săgetător

2022 este anul în care Săgetătorii vor da lovitura din punct de vedere financiar. În cele 12 luni vor avea parte de câștiguri financiare consistente și care le vor permite poate chiar să pună pe picioare o afacere profitabilă. Acești nativi ai zodiacului trebuie să fie atenți la investițiile pe care le fac. De preferat ar fi să nu se arunce cu capul înainte, ci să studieze piața și să ceară ajutorul acolo unde simt că nu se descurcă. La job, lucrurile vor evolua în direcția potrivită și nu ar fi exclus chiar să primească o ofertă mult mai bună, care să le aducă mai mulți bani.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Capricorn

Anul 2022 nu le va aduce mai mulți bani în cont Capricornilor, însă acești nativi ai zodiacului vor avea ocazia de a se face remarcați la locul de muncă. Este foarte important ca cei născuți în această zodie să învețe să lucreze în echipă, mai ales dacă jobul le impune acest lucru. Este un an bun pentru ca nativii din zodia Capricorn să se dezvolte în plan profesional și să acumuleze noi cunoștințe.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor fi într-o continuă schimbare în anul 2022, acești nativi ai zodiacului încercând să se transforme în cea mai bună versiune a lor. Vor munci cu spor, vor căuta să învețe lucruri noi, iar eforturile le vor fi răsplătite pe măsură. Tot în 2022, Vărsătorii vor învăța să renunțe la micile capricii, să facă economii, astfel că banii vor fi ceva mai mulți pentru ei.

Horoscop bani și carieră 2022- Zodia Pești

Sectorul banilor și carierei va fi foarte bine aspectat în anul 2022 pentru cei născuți în zodia Pești. Acești nativi vor evolua și vor învăța să se pună pe primul loc. Este un an în care Peștii vor primi multe lecții importante. Cei născuți în zodia Pești vor câștiga destul de bine în anul 2022 și nu ar fi exclus chiar să primească moșteniri sau să câștige diferite premii.

Sursa: kanald.ro

Publicitate

Actualitate

Lista medicilor de familie care fac teste rapide pentru COVID-19. Cabinetele din Alba

Publicat

în

Lista medicilor de familie din România unde se pot face teste rapide pentru depistarea COVID-19. Cabinetele din Alba

Peste 3.800 de medici familie au încheiat contracte pentru testarea în cabinete pentru depistarea COVID-19 la toți pacienții care se încadrează în definițiile de caz ale INSP.

Potrivit Ministerului Sănătății, lista cabinetelor de medicina de familie care au încheiat contracte cu casele de asigurări de sănătate este publică, începând de astăzi. Lista poate fi descărcată de:

  AICI

Ea este actualizată permanent.

Electrica Furnizare Discount

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare.

Ministrul Sănătății a transmis mulțumiri medicilor de familie pentru implicare și i-a încurajat sa participe în număr cât mai mare la efortul național de control al pandemiei și de reducere a numărului de cazuri grave și decese, „care se poate realiza numai prin solidaritate și profesionalism”.

Citește mai mult

Actualitate

VREMEA pe 7 zile în România. Prognoza METEO pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022: Ger de până la -15 grade și șanse reduse de precipitații, la nivel național

Publicat

în

Cum va fi VREMEA  în următoarele 7 zile în România. Prognoza METEO pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022: Temperaturi scăzute și șanse reduse de precipitații, la nivel național

În săptămâna 24-30 ianuarie 2022, temperaturile vor fi scăzute, sub cele specifice acestei perioade, iar șansele de precipitații sunt reduse.

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice și în extremitatea de sud-est a țării, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în zonele montane. În restul teritoriului, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: 24 ianuarie 2022, MICA UNIRE, zi liberă – românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române de la 1859

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice, dar și local excedentar la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Electrica Furnizare Discount

„Vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât să consemnăm valori spre minus 14 – minus 15 grade Celsius în zonele depresionare. Vântul va sufla tare în zona montană cu rafale de 80-100 de km/h la altitudini mari, unde zăpada va fi viscolită, și, nu în ultimul rând, este posibil să consemnăm și precipitații sub formă de ninsoare, predominant în zonele intracarpatice.

Și în celelalte zone, mai ales în Banat, în nordul Moldovei, în Crișana, este posibil să consemnăm ninsori. Ne așteptăm să vedem și în partea de sud, sud-est a țării precipitații la început sub formă de ploaie. Însă, în funcție de evoluția datelor meteorologice, vom consemna informațiile la momentul respectiv.

Deocamdată, o perioadă mai rece, cu nopți geroase și dimineți geroase, în special în partea de vest, nord-vest, nord, nord-est a țării, precum și în zona centrală, acolo unde, nu numai în zonele depresionare la acest sfârșit de săptămână și începutul săptămânii viitoare este posibil să consemnăm valori sub -10 grade Celsius, ci cu o probabilitate mai mare în jumătatea de nord să avem ninsori”, a declarat Elena Mateescu, directorul ANM.

Citește mai mult

Actualitate

La gradul de transmisibilitate, este aproape imposibil să nu te infectezi cu Omicron

Publicat

în

La gradul de transmisibilitate, este aproape imposibil să nu te infectezi cu Omicron

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că „este aproape imposibil” ca o persoană sănătoasă, care nu s-a vaccinat, să nu se infecteze cu tulpina Omicron, având în vedere gradul ridicat de transmisibilitate al acestei tulpini.

Citește și: Care sunt simptomele Omicron, noua varianta de COVID-19

„La gradul de transmisibilitate al acestei tulpini Omicron, este aproape imposibil să nu te infectezi. Gândiţi-vă: se infectează persoane vaccinate şi o persoană nevaccinată, indiferent… Ce trebuie să înţelegeţi: noi nu am avut niciun fel de informaţie despre acest virus. El a venit pe un teren – că asta este problema acestui virus – un teren imunologic virgin, în care nu aveam niciun fel de reactivitate.

Electrica Furnizare Discount

Între timp, avem, pentru că sunt multe persoane care s-au îmbolnăvit, aparent nu au făcut nimic sau a fost o chestiune tranzitorie, de câteva ore, trecerea lor prin infecţie, aceste persoane au trecut prin boală, deci au o memorie imună faţă de acest virus şi, dacă se reîmbolnăvesc, o fac mult mai eficient sau nu se reîmbolnăvesc”, a afirmat Alexandru Rafila duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, informează News.ro.

Rafila susţine că se poate întâmpla ca o persoană nevaccinată să nu contracteze tulpina Omicron „doar în mici comunităţi izolate, care nu au avut contact cu acest virus”.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare