Rămâi conectat

Politică Administrație

Horațiu Florea: ”PRO România, o alternativă pentru social-democrația din județul Alba”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PRO România își continuă ascensiunea în preferințele românilor din țară dar și din diaspora. Nu face excepție nici județul Alba, aici unde nemulțumirile legate de actuala guvernare sunt tot mai evidente. PRO România devine, astfel, o soluție certă pentru cetățenii care doresc o țară condusă responsabil și eficient.

Discuțiile pe care le-am purtat, în ultima perioadă, cu membri ai Partidului Social Democrat din județul Alba, mi-au arătat faptul că, în interiorul filialei județene, există mari nemulțumiri față de felul în care această formațiune este condusă, atât la nivel central cât și local. Am semnale că tot mai multe persoane nu se mai regăsesc în actualul mod al PSD de a face politică, motiv pentru care îi aștept alături de noi, în proiectul PRO România.

Este cunoscut faptul că Victor Ponta a condus cel mai bun Guvern pe care România l-a avut din 1990 și până acum, lucru recunoscut de toți social democrații, inclusiv de către cei din județul nostru. La momentul de față, organizația din Alba a partidului PRO România are filiale în circa 90% din unitățile administrativ teritoriale ale județului, iar numărul membrilor este unul semnificativ și în permanentă creștere.

Așadar, fac apel către cei care cred cu adevărat în ideile de centru-stânga și nu numai, să dea dovadă de luciditate, onoare și să recunoască faptul că Liviu Dragnea, alături de o mână de oameni, a confiscat cel mai mare partid din România și l-a transformat într-o unealtă a propriilor interese.

Cunosc personal faptul că în județul Alba există sute și sute de social-democrați foarte bine pregătiți profesional care pot găsi în PRO România o platformă în care se pot exprima liber și pot face politică într-o direcție care ține cont de nevoia românilor de a trăi într-o țară guvernată cu demnitate și responsabilitate.

PRO România este un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România-în potențialul său uman și natural. Ne propunem să ne definim ca un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea țării. PRO România va susține master planuri generale în fiecare domeniu de activitate și vine cu un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

Persoanele din județul Alba care doresc să se alăture proiectului PRO România pot obține mai multe informații pe site-ul www.proromania.eu, pot lua legătura cu un reprezentant local pe pagina de facebook ProRomaniaAlba sau pot merge la sediul filialei din Alba Iulia, din strada Teilor, nr.4.

Horațiu Florea, coordonatorul filialei județene Alba a PRO România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea