Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Horațiu Florea, PNL Alba: ”Când vorbești prostii aparatul nu da rest”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horațiu Florea, PNL Alba: ”Când vorbești prostii aparatul nu da rest”

Când vorbești prostii aparatul nu dă rest. Acesta ar trebui să fie adevărul de căpătâi pentru mulți dintre colegii de la PSD Alba care în ultima perioadă vorbesc când despre apă, când despre turism, când despre infrastructură cu gândul la ceva puncte electorale care să se adauge la zestrea asta de vreo 14-15% ( aici exagerez!!!) pe care, desigur, o obțin datorită performanței generate în județul Alba.

Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. După ce ani la rând s-au descurcat la blat precum cofetarii pricepuți, s-au gândit, pe drum probabil, între Teiuș și Alba Iulia cum să facem să ne lipim și noi de ceva subiecte legate de agenda cetățeanului. Scriu petiții, vorbesc despre baroni, despre prețul la apă, dar uită rigoarea pe care o clamează. O să explic pe scurt, să apuce și colegii să scrie dar de această dată nu pe facebook. Prețul apei, mai mare sau mai mic depinde de câteva conditionalitati tehnice si legislative .

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Adrian Emil Negruțiu, consilier județean PNL: Ipocrizia si incompetenta PSD si USR. Au hotărât creșterea prețului la apă și canal, iar noi toți suntem puși să plătim prostiile lor

O sa fac referire la cele legislative: știați că tariful apei în județul Alba este la minimul prevăzut de Legea 241/2006 și pus în aplicare în urma unei metodologii agreate la nivelul Uniunii Europene ? În consecintă adunarea de semnături nu are nici un efect la nivelul micșorării tarifului apei-canal. Sigur că e greu să discuți despre indicatori de performanță, despre metodologii și criterii obiective care stabilesc nivelurile de cost cu oameni care pleacă în campania electorală cu cortul.

Singurul efect este minciuna față de cetățean, desconsiderarea acestuia. Singura solutie este modificarea legii.

Decât să ridicati corturi, vorbiți cu reprezentanții PSD în Parlamentul României să depună un proiect legislativ care să reglementeze ce vreți să schimbați prin petiții fără efect juridic. În ceea ce privește condiționalitatea de ordin tehnic, fac apel la un singur aspect și anume, distanţa faţă de sursa de apă. Unele oraşe au sursa de apă foarte aproape – chiar în oraş – altele o aduc de la distanţă, ceea ce duce la costuri crescute de energie.
Apoi, în ceea ce privește turismul și promovarea județului, dacă nu vă trădează memoria trebuie să vă asumați faptul că prin conducerea ministerului responsabil au fost colegi, pe care din respect nu o să-i atac niciodată.

Poate când aveți timp îl întrebați voi cum e cu promovarea…

În ultimul rând, în ceea ce privește infrastructura rutieră trebuie să știți că nu toate drumurile duc la CJ Alba și ca urmare neavând competență Consiliul Județean nu poate face investiții. În rest, poate că un pic de decență nu ar strica. Numai bine!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea