Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş testează jucătoare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teanu Popa, Achimescu şi Weber – pe banca tehnică

Până când antrenorul Seviştean Popa îşi va rezolva situaţia la echipa naţională de junioare (Campionat Mondial în luna august în Muntenegru), de formaţia de handbal feminin HC Alba Sebeş se ocupă noul antrenor principal Octavian Achimescu împreună cu directorul tehnic Alexandru Weber. “Teanu deocamdată nu este disponibil, vom purta o nouă discuţie după Mondiale, în funcţie de rezultatele României”, a spus preşedintele Virgil Costea. În privinţa lotului, sunt sigure despărţirile de Bianca Gornistu (contract încheiat) şi Edith Cochici (a plecat în Franţa), în vreme ce Roxanei Lopătaru i-a expirat împrumutul de la Oltchim Rm. Vâlcea, dar e posibilă menţinerea sa în efectiv.
În această săptămână sunt aşteptate la antrenamente o serie de handbaliste, între care şi portăriţele Paula Martari (19 ani, CSM Bistriţa), Georgiana Stoleru (29 ani, Craiova), dar şi jucătoare de la Brăila, “U” Cluj sau Slobozia, pentru a fi testate, sperându-se în bifarea câtorva achiziţii până în 7 august, când este prevăzută plecarea în cantonamentul centralizat de la Luncile Prigoanei. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea