Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş întâlneşte mâine, ora 18.00, în sala Florin Fleşeriu, formaţia Mureşul Tâgu Mureş *Derby între locurile 1 şi 3

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC-Sebes-Alba-1După semieşecul de la Târgu Jiu, unde formaţia de handbal feminin, HC Alba Sebeş a terminat la egalitate, scor 27-27 în faţa formaţiei din localitate, sebeşencele întâlnesc mâine pe teren propriu, liderul Diviziei A, Mureşul Târgu Mureş.

HC Alba Sebeş a pornit în acest nou campionat cu gândul doar la promovare. Dupa primele 3 etape, handbalistele antrenate de către Alexandru Weber au acumulat 7 puncte în clasament, iar mâine vor juca în faţa liderului Mureşul Târgu Mureş, formaţie care are maxim de puncte după primele 3 etape. Sebeşencele au un atuu în faţa mureşencelor, acela că evoluează în faţa propriilor suporteri. „Ambele echipe sunt neînvinse în acest campionat, însă sper să facem un meci bun în faţa propriilor suporteri. Partida este una extrem de importantă, având în vedere că jucăm împotriva unei contracandidate la promovare. Avem nevoie de publicul nostru care întotdeauna ne-a susţinut şi îi aşteptăm la sala în număr mare.” a declarat tehnicianul formaţiei HC Alba Sebeş, Alexandru Weber.

Un alt aspect pozitiv pentru trupa lui Weber îl reprezintă recuperarea jucătoarei Ana Ciolan. O eventuală victorie a handbalistelor de la HC Alba Sebeş le-ar asigura acestora un moral ridicat pentru duelurile viitoare, şi de ce nu şanse mari la accederea în elita handbalului feminin. Partida va avea loc mâine cu începere de la ora 18.00, în sala Florin Fleşeriu din Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea