Rămâi conectat

Curier Județean

Haralambie Barbu – bărbatul din Vinerea care și-a înjunghiat prietenul de pahar este cercetat pentru tentativă de omor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

tribunalul albaParchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 21 august a.c., punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a inculpatului BARBU HARALAMBIE, fiind  cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În cursul zilei de astăzi, urmare propunerii formulate de către procuror,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 20.08.2014, inculpatul, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, în timp ce se aflau la locuința unei alte persoane, i-a aplicat persoanei vătămate B.N.M., un număr de trei lovituri cu un cuțit de bucătărie în zona toracică, cauzându-i leziuni care au necesitat internarea medicală de urgență și care i-ar fi putut pune viața în pericol”, precizează procurorii.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale și din cadrul Poliției orașului Cugir.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu şi tragerea la răspundere penală a inculpatului.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea