HAOS la social-democrați: Liviu Dragnea a anunțat că premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD iar partidul va depune o moțiune de cenzură

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, iar partidul va depune o moțiune de cenzură, luni – a anunțat președintele formațiunii politice, Liviu Dragnea.

”S-a discutat situația creată în urma refuzului premierului Grindeanu de a-și da demsia. În acest context, mai mulți colegi au propus excluderea lui Sorin Grindeanu, o decizie care a fost aprobată în unanimitate, pe baza statutului, articolul 143.

Am luat act de răspunsul venit de la Cotroceni la scrisoarea prin care l-am informat despre deciziile de ieri. PSD a luat decizia de a depune moțiune de cenzură luni, iar miercuri să fie citită.

Recunosc că și eu și colegii mei nu ne simțim bine în această situație. Și eu și colegii mei am luat această decizie. Dacă domnul Grindeanu ar fi dorit ca această criză politică să nu se prelungească am fi ajuns la o înțelegere amiabilă și probabil că azi eram la consultările de la Cotroceni, iar în seara asta probabil deja aveam desemnarea unui nou premier, în așa fel încât să rezolvăm această criză politică cât mai rapid”, a declarat Liviu Dragnea, după Comitetul Executiv al PSD.

Sursa: stiripesurse.ro
FOTO: mediafax

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...