Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Handbal feminin, HC Alba Sebeş a remizat, scor 27-27 (14-14) cu Univ. „Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC-Sebes-Alba-1

În primul meci disputat în deplasare în acest sezon, formaţia de handbal feminin, HC Alba Sebeş a terminat la egalitate contra formaţiei Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu.  Scorul partidei a fost 27-27(14-14). 

Ambele formaţii veneau după două victorii consecutive în acest debut de campionat. În meciul din Târgu Jiu, scorul a fost egal de la un capăt la celălalt al partidei. Cu toate acestea, Alexandru Weber consideră că putea câştiga această partidă fără câteva greşeli comise pe final de către brigada de arbitri. „A fost un meci foarte, foarte greu aşa cum ne-am aşteptat. Pe final am trecut la controlul partidei, şi am condus cu 26-23. Însă două eliminări, acordate uşor de către arbitri, ne-au făcut să pierdem acel avantaj în ultimele 4 minute ale jocului. Echipa gazdă a beneficiat de 9 aruncări de la 7 metri, foarte uşor acordate de către arbitri Cu toate acestea sunt mulţumit de evoluţia fetelor.” a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba Sebeş.

Pentru HC Alba Sebeş au punctat: Paula Chirilă – 8 goluri, Marcela Malac – 8, Lavinia Dobromir – 4, Ioana Tămaş – 3, Bianca Bogdan – 3, Maria Bonea un gol. Din lotul echipei HC Alba Sebeş a lipsit o jucătoare foarte importantă, Ana Maria Ciolan – accidentată.

Următorul meci al formaţiei HC Alba Sebeş va fi sâmbăta viitoare în sala Florin Fleşeriu din Sebeş, contra liderului Diviziei A, Mureşul Târgu Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea