Rămâi conectat

Curier Județean

Haine ”de firmă” contrafăcute, descoperite de polițiști într-un magazin din Alba Iulia. A fost întocmit un dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

89 de haine ”de firmă” contrafăcute au fost descoperite de polițiști într-un magazin din Alba Iulia, în urma unor controale la agenți economici. Articolele de îmbrăcăminte au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economico-financiare au identificat și confiscat 89 de articole de îmbrăcăminte cu însemnele unor mărci celebre contrafăcute. A fost deschis un dosar penal și au fost aplicate 4 amenzi în urma unor controale la agenți economici.

La data de 19 decembrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cu sprijinul inspectorilor din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Alba au efectuat controale la agenții economici din județ, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale privind comerțul.

Astfel, au fost verificați 44 de agenți economici și au fost constatate 4 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei.

Cu ocazia unui control la punctul de lucru din Alba Iulia al unei societăți comerciale, polițiștii au identificat 89 de articole de îmbrăcăminte ce poartă însemnele unor mărci celebre și despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 102 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, iar articolele de îmbrăcăminte au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea