Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gunoiul devine mai SCUMP la Alba Iulia. Ședință extraordinară ASTĂZI pentru a discuta depozitarea sa în județul Bihor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, convoacă Consiliul local al municipiului Alba Iulia în ședință extraordinară cu convocare de îndată, la ora 13:00, care va avea loc la sediul primăriei, în regim de videoconferință.

În cadrul acesteia, se va discuta modificarea tarifelor pentru activitățile specifice serviciului de salubrizare, și  salubrizare stradală, respectiv colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor municipale nesortate din aria administrativă a municipiului Alba Iulia.

Prețul acestor servicii ar putea deci să coste albaiulienii o sumă suplimentară de 3,56 lei cu TVA inclus, gunoiul nostru urmând să fie transportat în județul Bihor, la rampa Eco Bihor.

Săptămâna trecută, primarul Oradei, Florin Birta, a majorat taxa de depozitare pentru operatorii care vor să aducă gunoiul din alte județe.

CITEȘTE ȘI: Prețul colectării GUNOIULUI la Alba Iulia crește cu 3 lei fără TVA. Va fi TRANSPORTAT la Oradea

Motivul a fost unul simplu: descurajarea acestora de a merge la Oradea pentru a depozita gunoiul.

Măsura propusă de Gabriel Pleșa ar fi una temporară, până la deschiderea gropii de gunoi de la Galda de Jos, deschidere preconizată pentru sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea