Rămâi conectat

Economie

Grupul francez Solina a schimbat numele companiei din Alba, Supremia Grup, pe care a achiziționat-o anul trecut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul francez Solina, care a cumpărat anul trecut afacerea cu ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup de la antreprenorul Levente Bara, a schimbat numele companiei.

Astfel, fosta Supremia Grup a devenit Solina România, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Schimbarea numelui companiei vine după ce la jumătatea anului trecut Solina a anunţat că procesul de achiziţie al producătorului din Alba a fost finalizat şi echipele celor două businessuri lucrează împreună.

De asemenea, grupul francez a făcut o infuzie de capital de 15,8 milioane de lei (3,4 mil. euro) companiei din România, scrie Zf.ro.

Solina Group este un lider European pe piața ingredientelor alimentare. Cu 14 facilități de producție, centre multiple de R&D (cercetare/dezvoltare) și birouri regionale de vânzări. Serviciile Solina oferă soluții personalizate pentru industria alimentară în ceea ce privește funcţionalitatea, gustul, aspectul produselor alimentare şi soluții nutriţionale. Solina este de asemenea un furnizor important pentru măcelării şi în piața de servicii alimentare. Cu sediul în Franţa, compania are în jur de 1200 de angajați, prezenţă directă în 17 ţări și deserveşte clienţi în mai mult de 75 de ţări. Acţionar majoritar a grupului Solina este Ardian, fond de investiţii privat.

Supremia Grup este lider pe piaţa de ingrediente alimentare românești din 2010 cu peste 2.500 de clienți activi pe pieţele interne şi externe.

Supremia oferă soluții complete pentru industria alimentară: mixuri de ingrediente alimentare, condimente naturale de cea mai bună calitate, importate din toate colțurile lumii, ingrediente auxiliare, membrane naturale și artificiale, însoțite de servicii de consultanță de specialitate și un laborator modern, acreditat RENAR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Bulgaria a luat fața României. E oficial, țara vecină trece la EURO

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bulgaria a luat fața României. E oficial, țara vecină trece la EURO O nouă țară trece la moneda euro. Comisia Europeană (CE) și Bulgaria au semnat un acord ca să facă campanii de informare despre cum se folosește moneda euro adoptată. Iată ce se întâmplă cu România. Bulgaria a decis că de la 1 ianuarie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea