Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Grup Corint SA va reabilita centrul istoric din municipiul Câmpulung. Lucrările se ridică la peste 9 milioane de euro

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

kretzulescu CampulungAsocierea dintre Genedo SRL, Romconstruct Group SRL, Aedificia Carpaţi SA, condusă de Grup Corint SA, a  câştigat licitaţia pentru lucrările finanţate din fonduri europene în vederea reabilitării infrastructurii din centrul istoric din municipiul Câmpulung, județul Argeș, cunoscut sub numele de proiectul “Kretzulescu”.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene, iar licitația a fost câștigată oferindu-se mai puţin de 65% din preţul estimat de proiectant, adică circa 41.300.000 milioane de lei.

Obiectivele cu potenţial turistic din cadrul proiectului propus pentru finanţare fac parte din situl urban „Oraşul turistic Câmpulung”, declarat monument istoric clasa A, inclus în Lista monumentelor istorice.

Grup Corint este firma de restaurare a monumentelor istorice cu cele mai multe lucrări de reconstrucţie şi restaurare din România, cu activitate desfăşurată în toate marile centre istorice din România (Iaşi, Sibiu, Sinaia, Alba-Iulia, Ploieşti, Braşov, Hunedoara, Câmpina sau Timişoara).

sursa, foto: ziarul Argesul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea