Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Grand Prix “Ana Maria Groza”, ediţia a III-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 28 septembrie 2012, cu începere de la ora 11.00, în incinta stadionul „Cetate” din Alba Iulia, sub motto-ul „Eu am reuşit, poţi şi TU!”, se va desfăşura a III–a ediţie a Grand Prix-lui de atletism „Ana Maria Groza”.

Competiţia se adresează elevilor din clasele V – VIII din şcolile generale din judeţul Alba. Elevii vor concura pe 4 categorii, atât la fete, cât şi la băieţi: Clasa V,  fete şi băieţi, 800 m; Clasa  VI, fete şi băieţi, 800 m; Clasa VII, fete, 800 m şi băieţi, 1000 m; Clasele VIII, fete, 800 m şi băieţi, 1000 m.

Accesul elevilor în stadion se va face în cadrul organizat de la nivelul fiecarei unități școlare. Primul start va fi la ora 11.10, apoi din 10 în 10 min, pe categoriile enumerate mai sus, în funcţie de numărul participanţilor. Festivitatea de premiere se va efectua la sfârşitul competiţiei.

Primii 3 clasaţi de la fiecare categorie vor fi recompensaţi cu trofee, medalii, diplome, tricouri, dulciuri, premii în obiecte. Sunt pregătite premii pentru 300 de copii (tricouri, dulciuri, apă plată).

La realizarea acestui eveniment contribuie: Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar al judeţului Alba, Direcţia pentru Tineret şi Sport  a judeţului Alba, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, Universitatea “1 Decembrie 1918”’, AS Club Sportiv Metatron Alba Iulia, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, Asociaţia Filantropia Alba Iulia. Sponsori ai competiţiei sunt firme și persoane fizice din Alba.

Atragerea copiilor spre mişcare, insuflarea spiritului de competiţie, conştientizarea noţiunii de Fair Play au fost motivele care m-au determinat să organizez întrecerea atletică. În speranţa că îmi veţi fi alături în data de 28 septembrie 2012, vă mulţumesc anticipat. Pentru detalii suplimentare va stau al dispozitie la adresa de mail [email protected]”, transmite atleta Ana Maria Groza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea