Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Goldies Pub – “maşina” de distracţie. În weekend, “motor”: Striptease cu “Hot Girls”& “DreamBoys” şi superconcert “SteelBorn”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Distracţia din Alba Iulia se mută în acest weekend la Goldies Pub. Conducerea localului a pregătit pentru albaiulienii “cu chef de viaţă” trei zile de petrecere şi muzică bună. Joi e seara dedicată femeilor, cărora li s-a pregătit o surpriză de proporţii: show  de striptease oferit de  băieţii de la “DreamBoys”. Vineri petrec bărbaţii, la un show cu “Hot Girls”, iar sâmbătă, cu toţii la un loc, în cadrul unui concert extraordinar, marca “SteelBorn”.

 Dacă e joi, la Goldies Pub e clar – “Seara Femeilor”. Chiar dacă nu e 8 Martie sau vreo zi specială,  la Goldies Pub a devenit deja o tradiţie ca în fiecare joi să fie sărbătorite femeile. Astăzi, 17 ianuarie, femeile din Alba Iulia se vor răsfăţa…la striptease! Organizatorii au pregătit un show inedit de striptease oferit de băieţii de la “DreamBoys”, care promit o noapte “de vis” tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Petrecerea începe la ora 21.00, accesul este permis doar reprezentantelor sexului frumos, iar intrarea este liberă!

 Se pare că nici bărbaţii nu sunt neglijaţi, deoarece, pentru prima dată, Goldies Pub organizează “Seara Bărbaţilor”. Astfel, vineri, masculii dornici de “aventură” din oraş vor avea parte de un show oferit de fetele de la “Hot Girls”. Intrarea este  liberă, însă cei care doresc să-şi “clătească ochii” cu formele apetisante ale fetelor de la “Hot Girls” vor trebui să consume în valoare de 50 de lei.

Sâmbătă, petrecere comună! Începând cu ora 21.00, pe scena de la Goldies Pub va urca trupa SteelBorn, cu un concert extraordinar de muzică rock. SteelBorn a fost una dintre cele trei finaliste ale Campaniei Rock Fm – Wanted: Demo & Live. Miza concursului a fost una cu greutate pentru orice trupa rock: şansa unui debut-spectacol, în deschiderea uneia dintre cele mai bune trupe rock din lume: Bon Jovi. Preţul unui bilet de intrare este de 25 de lei, în plus consumaţie de 30 de lei femeile şi 50 de lei bărbaţii.

 Aşadar nu rataţi şansa de a vă petrece un weekend aşa cum mulţi dintre voi vi-l doriţi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea