Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gicu Grozav, suporter de lux al Unirii Alba Iulia, la partida cu FCSB, echipă pe care a refuzat-o! “La Alba Iulia, fotbalistic vorbind, suntem în pom și pomul în aer, cu tot cu nocturnă!”, este mesajul radical al internaționalului albaiulian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav, suporter de lux al Unirii Alba Iulia, la partida cu FCSB, echipă pe care a refuzat-o! “La Alba Iulia, fotbalistic vorbind, suntem în pom și pomul în aer, cu tot cu nocturnă!”, este mesajul radical al internaționalului albaiulian.

Gicu Grozav, internaționalul român lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet, va fi suporterul de lux al “alb-negrilor”, la meciul anului, cu FCSB, de joi, de pe Stadionul “Minaur” din Zlatna.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Investitor, alături de Mihai Oancea, de vara trecută, la divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, Gicu Grozav are un mesaj dur către autoritățile locale din Alba Iulia, după ce partida se va disputa în localitatea de pe Ampoi. “Până acum mai speram că există vreo șansă de a se face fotbal în Alba Iulia, dar m-am convins! Suntem în pom și pomul în aer… Noapte bună, cu nocturnă cu tot, Alba Iulia!”, este declarația fotbalistului albaiulian.

Fără angajament deocamdată, Gicu Grozav a refuzat recent propunerea FCSB, ce l-a curtat insistent, motivul fiind unul sentimental. Atacantul ex-unirist va fi alături de echipa în care evoluează fratele său mai mare, Ionuț, la jocul anului, joi, de la 21.30, la Zlatna și spune că divizionara terță nu are nimic de pierdut în această întâlnire.

“Părerea mea e că partida din Cupa României reprezintă un bonus pentru toți jucătorii echipei noastre! Sper ca fiecare dintre ei să joace cu ambiție și dăruire, întrucât n-au nimic de pierdut, doar de câștigat! Este clar că plecăm cu șansa a doua și tocmai de aceea nu ar trebui să simtă nicio presiune! Sper să fie o atmosferă plăcută și lumea să se bucure de fotbal!”, a precizat Gicu.

Gheorghe Grozav a jucat o singură dată cu Unirea Alba Iulia împotriva Stelei, 0-2, pe “Ghencea”, în 2009, în acea iarnă plecând în Belgia, la Standard Liege. Deși a evoluat în Liga 1 pentru “U” Cluj, Petrolul Ploiești sau Dinamo, nu a înscris niciodată împotriva “roș-albaștrilor”, dar speră să trăiască, la Zlatna, bucuria unei reușite din partea lui Selegea și compania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea