Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo, după „scărița” ratată din partida horror de la Miercurea Ciuc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo în această dimineață, motivul fiind criticile antrenorului Mircea Rednic după eliminarea „câinilor roșii”, din pricina penalty-ului irosit de ex-unirist, care a încercat o scăriță la loviturile de departajare.

Conform GSP.ro, Gheorghe Grozav și-a reziliat contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare în această dimineață! Acesta semnase cu roș-albii fix în urmă cu o lună pe o perioadă de doi ani.

GSP.ro a aflat că atacantul a fost cel care și-a dorit rezilierea contractului, iar șefii dinamoviști au acceptat fără niciun fel de discuții. Fotbalistul își va încasa banii la zi! Antrenorul i-a criticat pe toți, mai ales pe Grozav care a ratat penalty-ul decisiv din meciul de Cupă cu Csikszereda(Liga 3), scor 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare.

Dacă marca, Grozav o califica pe Dinamo în ”sferturi”, însă acesta a ales să execute o scăriță, care s-a dus mult peste poartă.

Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!„, a spus Rednic la conferința de presă, citat de Gazeta Sporturilor

Sursa foto: Fanatik și Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea