Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, oficial la Karabükspor: „Este o provocare pentru mine”! Contract pe trei sezoane și numărul 37 pentru internaționalul român, în Turcia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Internaționalul român Gicu Grozav a semnat un contract pe trei sezoane cu Karabükspor și urmează să poarte tricoul cu numărul 37 la formația din Turcia! „Este o provocare pentru mine, pentru că este o țară nouă unde voi juca. Sper că nu-i dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine”, a declarat Gicu Grozav.

Fotbalistul albaiulian, implicat recent financiar la Unirea Alba Iulia, alături de Mihai Oancea, va debuta în noua ediție a Süper Lig, în 12 august, în deplasare cu Gençlerbirliği, iar primul meci în fața fanilor proprii, va fi pe 19 august, cu Istanbul BB pe Stadionul Yenisehir, ce are o capacitate de 10.000 de locuri. Săptămâna trecută, Gicu s-a deplasat în Austria pentru a semna un precontract cu noua sa echipă, iar astăzi, după efectuarea vizitei medicale, la Ankara, a parafat documentele. „Mă bucur că, în sfârșit, am semnat. Îmi era dor să mă apuc de antrenamente și sper ca în scurt timp să fiu apt 100 la sută și să încep să joc”, a precizat Gicu.

*37= 3 plus 7

Numărul ales pe tricou are o semnificație aparte, cuprinzând cifra „7” cu care acesta a debutat în fotbalul mare, numărul însemând suma celor două cifre, adică „10”, cât are Gicu Grozav la echipa națională a României.

Ajuns ieri la Ankara, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a semnat din postura de liber de contract, după ce a plecat de la Akhmat Grozny.

La Karabukpor este o adevărată legiune română, formată din 8 jucători, Gicu Grozav, Torje, Papp, Latovlevici, Cr. Tănase, Val. Găman, Alexe și I. Neagu. „Contează foarte mult că sunt atâția români la Karabukspor. Mă ajută să mă acomodez în cel mai scurt timp și asta este foarte important pentru mine„, a spus Gicu Grozav.

Turcia este a treia destinație externă a internaționalului român, cotat la două milioane de euro pe transfermarkt.de, după Belgia (Standard Liege) și Rusia (Akhmat Grozny). Un singur inconvenient, noua sa echipă are culorile „roșu-albastru”, la fel ca ale rivalei FCSB, Gicu evoluând ultima dată la Dinamo, în țară!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea