Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav calcă pe urmele unchiului său Cornel Ţălnar *Albaiulianul a semnat cu Dinamo Bucureşti

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Digisport, Gicu Grozav şi-ar fi rezolvat problemele contractuale cu gruparea din Rusia, Terek Groznîi şi a semnat cu Dinamo Bucureşti din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul crescut de Unirea Alba Iulia a fost dorit „în haită”, atât de Daniel Stanciu, preşedintele echipei, cât şi de antrenorul Mihai Teja. Întoarcerea lui Grozav în ţară ar putea să însemne şi revenirea sub tricolor pentru fotbalistul din Alba Iulia.

UPDATE: Gicu Grozav a semnat contractul cu Dinamo Bucureşti azi noapte, iar astăzi va fi prezentat oficial la clubul din Ştefan cel Mare, printr-o conferinţă de presă care va avea loc la ora 14.30!

Dinamo mai dă o lovitură pe piața transferurilor după repatrierea lui Marius Niculae. „Câinii roșii” vor înregistra la Liga Profesionistă, în zilele următoare, contractul lui Gicu Grozav (24 de ani), mijlocaș ofensiv cu 17 selecții și 3 goluri la echipa națională a României. Crescut pe plan intern la Alba Iulia și la Cluj, Grozav s-a remarcat mai ales în tricoul Petrolului, de unde în august 2013 a făcut saltul către clubul rus Terek Groznâi, unde a semnat un contract scadent în iunie 2016. În acest moment, Terek este pe locul 9 în prima ligă. Din păcate pentru Grozav, însă, aventura sa în Cecenia s-a încheiat după doar 10 meciuri oficiale (7 în campionat, 3 în Cupă), românul având probleme de adaptare la Terek, unde nu s-a impus ca titular. În cele din urmă, despărțirea se va produce de comun acord, după doar câteva luni, iar Grozav va juca astfel din nou în campionatul intern. În acest moment, cota sa de piață este de 1,8 milioane de euro. Surprinde într-o oarecare măsură decizia rușilor, care au plătit bani grei în schimbul lui Grozav, un transfer dovedit a fi total neinspirat. 2,2 milioane de euro a costat transferul lui Grozav de la Petrolul la Terek.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea