Rămâi conectat

Actualitate

Gheorghe Jibetean – Pentru cei mulţi şi simpli, un primar simplu şi curat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Interviu cu domnul Gheorghe JIBETEAN, candidatul PSDM pentru Primăria Alba Iulia

    – Domnule Jibetean, eu ştiu foarte puţine lucruri despre Partidul Social Democrat al Muncitorilor. Ca şi cititorii noştri, de altfel. Ce reprezintă azi PSDM?
– PSDM îşi revendică existenţa şi reapariţia pe scena politică de la un partid înfiinţat în anul 1938. Este vorba despre Partidul Social Democrat al Muncitorilor înfiinţat în anul menţionat mai sus, care l-a avut ca preşedinte pe Constantin Titel Petrescu, şi care a avut ca succesor legitim PSDR-ul condus după revoluţie de către Sergiu Cunescu.
– Cine conduce azi această formaţiune politică şi cine sunt membrii ei?
– Partidul Social Democrat al Muncitorilor este condus, la nivel naţional, de către Miron Cozma, în calitate de preşedinte, avându-l alături pe Constantin V. Ionescu, drept preşedinte executiv. Iar organizaţia din judeţul Alba este condusă de către domnul Virgil Popa.
– Ce program de guvernare propuneţi dumneavoastră, la nivel naţional şi local?
– Strategia noastră naţională e aplicabilă şi la nivel local. Aşadar, o să aduc în atenţia electoratului câteva puncte din manifestul-apel, pe care noi l-am transmis deja la nivel naţional: * nu vom mai face privatizare prin vânzare, decât cu participarea salariaţilor şi a statului român în structura acţionariatului; * intreprinderile de stat (atâtea câte au mai rămas) care sunt bine organizate şi conduse, cele care au rămas singurele pârghii de control asupra indepenţei noastre economice şi politice, respectiv a suveranităţii noastre, trebuie încurajate şi sprijinite; * vom căuta pe toate căile dezvoltarea mediului de afaceri, pentru a creşte locurile de muncă, sau cel puţin pentru a le menţine pe cele actuale. Sunt multe de spus la acest capitol, dar mă opresc aici, pentru a nu părea că spun doar vorbe. Eu sunt un om simplu şi curat, aşa cum este majoritatea populaţiei acestui judeţ, care sper să mi se alăture, prin vot. Iar eu dau asigurarea că voi fi un primar „fără uşă” şi fără paznici, un primar la care toată lumea aceasta simplă, curată, cuminte şi muncitoare din municipiul Alba Iulia va putea intra oricând!
– Mulţumesc şi succes!
A consemnat
Ioan HĂNŢULESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea