Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

George Ciucă antrenor Inter Ciugud: „Am jucat finala în memoria lui Dragoş Damian. Am fost foarte determinaţi să câştigăm”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inter Ciugud finala Dragos Dragos Damian 173Inter Ciugud a câştigat finala Cupei României – faza pe judeţ, scor 1-0 contra echipei Dalia Sport Daia Română. Atât înainte de meci, cât şi după partidă au fost foarte multe momente dedicate memoriei fostului căpitan al ciugudenilor, Dragoş Damian, decedat pe 22 mai în urma unui grav accident de circulaţie petrecut în Franţa. 

După meci, antrenorul câştigătoarei, George Ciucă a declarat că: „am fost foarte determinaţi să câştigăm acest trofeu în memoria lui Dragoş, un băiat deosebit care din păcate a plecat dintre noi”. Pe finalul partidei de la Galda de Jos, tehnicianul echipei din Ciugud a apelat la o schimbare care a ridicat întreaga tribună în picioare, iar în ropote de aplauze, Rareş Damian, fratele mai mic a lui Dragoş, a intrat pe teren şi a preluat banderola de căpitan de la Ioan Gherman, cei doi fiind şi cei care au ridicat trofeul preţios, care în cele din urmă a ajuns la familia Damian, în semn de recunoştinţă şi răsplată pentru devotamentul depus de Dragoş şi Rareş pentru Inter Ciugud.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea