Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

“Generația de aur” a CSȘ Blaj – 9 turnee finale consecutive!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Punct final pentru “generația de aur” a Clubului Sportiv Școlar Blaj la volei masculin. Anul trecut au terminat junioratul o parte dintre voleibaliști, iar în acest an au încheiat alți doi jucători, Tudor Balu și Cristian Bălău, aceștia participând la cele 9 turnee finale consecutive la diferite categorii competionale.

Ne dorim ca generațiile care vor urma să calce pe urmele acestor bravi sportivi și să ia exemplu din determinarea și dăruirea exemplară a acestora. Felicitări maxime pentru tot ce ați realizat în acest deceniu. Felicitări liderului acestei generatii Tudor Balu pentru promovarea la un eșalon superior, Divizia A”, a precizat antrenorul Alexandru “Delu” Man, prezent împreună cu elevii săi la toate realizările CSȘ Blaj din ultimul deceniu.

Tudor Balu a câștigat în repetate rânduri premiul de MVP la diferite turnee finale (anul trecut a fost desemnat cel mai bun jucător la competiția ce a avut loc la Blaj, unde CSȘ Blaj a terminat pe poziția a 5-a la nivel național, la juniori). De asemenea, talentatul coordonator a fost convocat la lotul României de juniori 1 și a debutat, în stagiunea trecută, pe prima scenă pentru SCM Zalău (pe atunci vicecampioană națională).

În cele ce urmează, vă prezentăm rezultatele înregistrate de această generație remarcabilă a CSȘ Blaj: participarea la 9 turnee finale consecutive; două medalii obținute, o medalie de argint (la speranțe) și o medalie de bronz (la cadeți); trei finale mici disputate și trei locuri 4 la nivel național (două la minivolei și una la speranțe), două locuri 5 la juniori, un loc 6 la cadeți și un loc 7 la speranțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea