Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Gazul în Apuseni, un pas mai aproape de realizare: „Dacă ai răbdare, tot ceea ce îți dorești va deveni realitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Gazul în Apuseni, un pas mai aproape de realizare: „Dacă ai răbdare, tot ceea ce îți dorești va deveni realitate”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Calin Andreș, declară că a primit asigurări de la directorul general al Transgaz că se vor începe lucrările pentru introducerea gazului în Apuseni.

„Azi 4.02.2020, la București, am avut o întâlnire cu directorul general al Transgaz, domnul STERIAN ION, iar în urma discuției am primit asigurări că lucrurile vor continua favorabil în privința introducerii gazului în Munții Apuseni, pot spune cu sinceritate că se vede „luminița de la capătul tunelului”. Sunt sigur că în cel mai scurt timp vor începe lucrările pentru introducerea gazului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Personal, sunt foarte mândru că, ceea ce am început în urmă cu doi ani începe să devină realitate. A fost nevoie de multă muncă, de oameni responsabili, de viziune și răbdare.

Dacă ai răbdare, tot ceea ce îți dorești va deveni realitate!”, a scris pe facebook primarul orașului Câmpeni, Ioan Calin Andreș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea